Headlines News :
Home » , » Pobede Zvezde i Partizana

Pobede Zvezde i Partizana

Written By maxtv on недеља, 19. мај 2013. | 21:42


Crvena zvezda i Partizan pobedili su u utakmicama 12. kola Superlige Srbije. Zvezda je u derbiju savladala Megu 84:78, dok su crno-beli lako savladali Metalac u Valjevu sa 88:62.
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u hali "Pionir" Mega Vizuru sa 84:78 (22:18, 20:20, 18:16 24:24). "Crveno-beli" su ovom pobedom pretekli Mega Vizuru na drugom mestu na tabeli, pošto imaju devet pobeda i tri poraza, koliko ima i Mega, ali uz lošiju koš razliku.
Zvezda-Mega1.jpg
Izabranicima Dejan Radonjića ovo je šesti uzastopni trijumf do kojeg su, očekivano, došli posle velike borbe sa raspoloženim gostima.
Zvezda-Mega2.jpg
Zvezdu je do pobede predvodio kapiten Igor Rakočević sa 19 poena, dok je Raško Katić dodao jedan manje. Kod gostiju najefikasniji bio je Vasilije Micić sa 18, a Novica
Veličković dodao je jedan manje.
Zvezda-Mega3.jpg
Klub sa Malog Kalemegdana imao je prednost tokom većeg dela meča, dok je Mega dva minuta pre kraja utakmice preokrenula rezultat, ali je ekipa Dejana Radonjića u završnici odigrala odličnu odbranu i tako došla do devete pobede.
Zvezda-Mega4.jpg
Košarkaši Partizana pobedili su u Valjevu Metalac sa 88:62 (13:23, 24:6, 22:20, 29:13). Partizan je tako upisao 10. pobedu u ligi, dok je Metalcu ovo bio deveti poraz u sezoni u prvenstvu Srbije.
Partizan-slavlje.jpg
Crno-bele do pobede je predvodio Davis Bertans sa 24 poena i šest uhvaćenih lopti, dok je jedino još Dragan Milosavljević imao dvocifren učinak od 12 poena. U ekipi Metalca istakli su se Slavko Vraneš i Stefan Živanović sa po 13 poena.
Metalac je nakon prve četvrtine otišao sa deset poena prednosti, ali je ekipa Duška Vujoševića u drugom periodu u potpunosti zatvorila prilaze košu i tako svela domaću ekipa na svega šest poena u toj četvrtini.
Partizan je u drugom poluvremenu samo povećavao prednost i tako se, makar do večeras, osamostalio na vrhu tabele.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger