Headlines News :
Home » , » "Olimpijski čas" u Kruševcu

"Olimpijski čas" u Kruševcu

Written By maxtv on понедељак, 20. мај 2013. | 18:55


Približavanje sporta mladima. Uspešni i dokazani sportisti naše zemlje trude se da pokažu mladima sve lepote bavljenja sportom. Kolašinac se, na obostrano zadovoljstvo, družio sa osnovcima u Kruševcu.
Evropski šampion u bacanju kugle Asmir Kolašinac održao je u Kruševcu "Olimpijski čas" kojem su prisustvovali učenici tamošnjih osnovnih škola. Učesnici "Olimpijskog časa" prošli su kroz pet stanica koje simbolizuju kontinente i olimpijske vrednosti: radost igre, fer-plej, poštovanje, izuzetnost i jedinstvo duha, tela i uma.
Kolasinac-Krusevac01.jpg
On je potom sa starijim osnovcima razgovarao o sportskom razvoju i karijeri. "Za uspeh u sportu je potrebno uložiti mnogo truda, ali sport vam uvek dvostruko vrati ono što ste uložili. Nadam se da će upravo neko od vas biti predvodnik nove generacije uspešnih atletičara u Srbiji", kazao je Kolašinac.
Kolasinac-Krusevac02.jpg
Gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić istakao je da je Kolašinac najbolji uzor mladima. "Mi u Kruševcu nastojimo da razvijamo sport i da omogućimo deci da se pravilno razvijaju i odrastaju u zdravom okruženju. Drago nam je da smo danas imali tu privilegiju da ugostimo Asmira, koji je istinski šampion i najbolji uzor najmlađima", poručio je Gašić.
Kolasinac-Krusevac03.jpg
Nakon druženja sa najmlađima, Kolašinac je sa gradonačelnikom Kruševca obišao izložbu olimpijskih eksponata "Trenuci za pamćenje", kao i lokaciju na kojoj će biti izgrađena atletska staza.
Kolasinac-Krusevac04.jpg
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger