Headlines News :
Home » , » Milan preokretom do LŠ

Milan preokretom do LŠ

Written By maxtv on понедељак, 20. мај 2013. | 11:15


Dramatično 38 kolo fudbalske lige na Apeninskom poluostrvu. Fudbaleri Milana pobedili su, nakon preokreta, Sijenu sa 2:1 i tako zauzeli treće mesto u Seriji A i izborili kvalifikacije za grupnu fazu Lige šampiona nardene sezone. Fiorentina mora u kvalifikacijenj za Ligu Evrope.
Fiorentina, iako je ubedljivo slavila na gostovanju protiv Peskare sa 5:1, nije uspela da izbori treće mesto, pa će tako kroz kvalifikacije pokušati da izbori mesto naredne sezone u Ligi Evrope.
Milan-2.jpg
Milan je do 84. minuta gubio u Sijeni, pošto je domaća ekipa povela preko Klaudija Tercija u 25. minutu.
Izjednačenje "rosonerima" doneo je Mario Baloteli u 84. minutu iz jedanaesterca, a samo tri minuta kasnije Filip Mekses je svojim prvim golom u sezoni doneo velika tri boda za Milan.
Milan.jpg
Fiorentina je ubedljivo slavila protiv Peskare, a het-trik postigao je Adem Ljajić, golovima u 16, 24. i 59. muinutu, dok se Stevan Jovetić upisao u strelce u 54, a Matijas Fernandes zatresao je mrežu domaćina u 28.
Jedini gol za Peskaru postigao je Marko Vitigljo u 77. minutu. 
Udineze je na gostovanju u Milanu protiv Intera slavilo sa 5:2, dok je Roma kod kuće bila bolja od Napolija sa 2:1.
Fiorentina-Jovetic.jpg
Torino je kod kuće remizirao sa Katanijom 2:2, a Parma je protiv Palerma slavila sa 3:1, Kaljari je minimalnim trijumfom od 1:0 bila bolja od Lacija.
Ranije su Bolonja i Đenova remizirali su 0:0, dok su Atalanta i Kjevo odigrali 2:2, dok je Sampdorija juče bila bolja od šampiona Juventusa sa 3:2.
Naredne sezone iz Serije A u Ligi šampiona igraće Juventus i Napoli, dok će kroz kvalifikacije u najjači evropski kup pokušati da dođe Milan.
Fiorentina.jpg
Fiorentina i Udineze će kroz kvalifikacije pokušati da izbore plasman u Ligu Evrope, dok su iz lige ispali Palermo, Sijena i Peskara.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger