Headlines News :
Home » , » Očajničke mere na Marakani

Očajničke mere na Marakani

Written By maxtv on четвртак, 23. мај 2013. | 13:35


Poraz protiv Slobode toliko je bio bolan za sve u Crvenoj zvezdi, da je Rikardo Sa Pinto odlučio da napravi radikalan rez - utakmicu protiv Vojvodine, u okviru poslednjeg kola Superlige, odigraće sa omladincima.
U zemljama u kojima se govori engleski jezik postoji jedna izreka, koja bi, u prevodu, mogla da zvuči ovako: „Očajna vremena zahtevaju očajničke mere". I baš to imamo priliku da vidimo sada na Marakani.
Zvezda.jpg
Nakon dva uzastopna poraza od kojih će još dugo brideti obrazi fudbalerima Crvene zvezde, od Partizana i Slobode, Rikardo Sa Pinto je odlučio da čak petnaestoricu fudbalera pošalje na prevremeni odmor.
Slobodni su do 17. juna i prozivke gotovo svi fudbaleri koji su izneli sezonu koja se završava ove sedmice. NA treningu u četvrtak bili su samo Vešović, Mudrinski, Garido, Mikić, Asamoa, Ožegović i Savićević. Njima su se pridružili omladinci crveno-belih, inače trećeplasirani na tabeli omladinske lige Srbije.
Pored njih, mesta će biti i za Mihajlovića, koji je zbog povišene temperature propustio pomenuti trening.
Utakmica u Novom Sadu ne znači previše niti jednoj od ekipa, s obzirom da ne postoji rezultat koji bi doneo pomeranja na tabeli.
Sa ovim potezom portugalskom stručnjaka možda se ne bi složio deo trenerskog esnafa, ali svakako se dopada navijačima Crvene zvezde. Upravo oni su, po okončanju utakmice sa Slobodom, stavili do znanja igračima da više neće tolerisati blede igre i poraze.
Zvezda.jpg
Naime, kada su igrači po okončanju susreta došli na uobičajeni „raport", nisu bili sasuti samo uvredama već i predmetima, petardama, upaljačima, pa čak i bakljama.
„Marš iz Zvezde", glasila je poruka ubedljivo najbrojnije srpske publike, čime je na vrlo tužan način spuštena zavesa na još jednu, takođe tužnu sezonu Crvene zvezde.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger