Headlines News :
Home » , » Pelja koban i za Viktora

Pelja koban i za Viktora

Written By maxtv on четвртак, 23. мај 2013. | 17:19


Viktor Troicki završio učešće na turniru u Diseldorfu, pošto je u četvrtfinalu izgubio od Argeninca Gvida Pelje sa 2:0 (7:6, 7:5). Meč je trajao sat i 47 minuta.
Nakon što je pobedio Tipsarevića, Argentinac je bio koban i za Troickog. Naš teniser propustio svoje šanse u oba seta, natočito u prvom, kada je protivniku dozvolio da uvede set u taj brejk. U drugom oba tenisera se mučila na svoj servis. Ipak, Pelja imao više koncentracije u odlučujućim trenutcima i zasluženo stigao do polufinala.
Viktor-1.jpg
Troicki je u prvom setu dvaput imao prednost brejka, ali je Argentinac oba puta usepo da uzvrati. Prvi set završen je nakon taj-brejka, u kom je Pelja triput napravio mini-brejk, dok je Troicki napravio jedan manje, pa je tako Argentinac u odlučujućem gemu slavio sa 7:5.
U drugom setu je bio veliki broj brejkova, od čega je Pelja napravio četiri, dok je Troicki napravio jedan manje što mu nije bilo dovoljno da dodje do izjednačenja u setovima.
Pelja će se u polufinalu sastati sa sunarodnikom Hunaom Monakom, koji je u četvrtfinalu bio bolji od Nemca Tobijasa Kamkea.
Nagradni fond turnira u Diseldorfu, serije 250, iznosi 410.200 evra.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger