Headlines News :
Home » , » Nestrpljenje pred derbi

Nestrpljenje pred derbi

Written By maxtv on понедељак, 13. мај 2013. | 18:31


Tri kola pre kraja Zvezda zaostaje dva boda za Partizanom i pobedom u velikom derbiju prestigla bi komšije. Darko Lazović i njegovi saigrači učiniće sve da pobede "večitog" rivala u meču koji će najverovatnije i odlučivati o tituli. Motiva za tu utakmicu nikome neće nedostajati.
Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović jedva čeka utakmicu protiv Partizana, koja će najverovatnije odlučiti prvaka Srbije. Tri kola pre kraja prvenstva Partizan ima 64 osvojena boda, dva više od drugoplasirane Zvezde.
Lazovic1.jpg
"Poznato je koliko pobeda u derbiju nosi pozitivnih stvari sa sobom. Učinićemo sve da savladamo komšije i obradujemo navijače. Tokom čitave nedelje pripremaćemo se za tu utakmicu. Motiva nam sigurno neće nedostajati, jer svako od nas je, kada je počinjao da trenira, sanjao da jednog dana nastupi u derbiju. Ubjeđen sam u veliku podršku naših navijača i jedva čekamo da utakmica počne", rekao je Lazović za klupski sajt.
Lazović se oporavio od povrede kolena koju je zaradio na meču sa Spartakom i spreman je da pomogne saigračima u najvažnijoj utakmici sezone.
"Zadovoljan sam svojim zdravstvenim stanjem. Oporavio sam se i sada razmišljam samo o igri. Utakmica protiv OFK Beograda nije pokazala naše pravo lice i verujem da ćemo u narednom kolu, pružiti mnogo više. Svaki derbi je prica za sebe, posebno u situaciji u kojoj svi znamo koliko taj meč može da nam donese", dodao je Lazović.
Lazovic2.jpg
Povremeni reprezentativac Srbije, posebno je pohvalio golmana Bobana Bajkovića, koji je sa nekoliko odličnih intervencija spasio crveno-bele u meču protiv "romantičara".
"Omogućio nam je da i dalje budemo u šampionskoj trci. Drago mi je zbog njega, jer svi znamo koliko je on bitan za nas i kao igrač i kao ličnost. Mnogo puta je dokazao da ima veliki kvalitet i po mom mišljenju, radi se o najboljem golmanu u Srbiji", zaključio je Lazović.
Utakmica 28. kola Superlige Srbije izmedju Partizana i Crvene zvezde na programu je u subotu od 19.30 na stadionu u Humskoj.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger