Headlines News :
Home » , » Ratnici uzvratili udarac!

Ratnici uzvratili udarac!

Written By maxtv on понедељак, 13. мај 2013. | 11:46


U četvrtoj utakmici polufinala plej-ofa Zapadne konferencije američke NBA lige, Golden Stejt je jutros u Ouklendu savladao San Antonio, tek posle produžetka, sa 97:87 (19:26, 18:19, 23:17, 24:22, 13:3) i izjednačio rezultat na 2:2 u seriji u kojoj se igra do četiri pobede. Najefikasniji je bio Harison Barns sa 26 poena a dobru igru i pored povrede pružio je Stef Kari sa 22 poena.
Ratnici se ne predaju, Ratnici uzvraćaju udarac! Košarkaši Golden Stejt Voriorsa pobedili su sinoć u Ouklendu San Antonio Sparse nakon produžetka sa 97:87 i poravnali rezultat u seriji na 2:2.
U još jednoj pravoj plej-of utakmici, Voriorsi su dobro otvorili meč ali je San Antonio ubrzo preuzeo kontrolu nad igrom i na odmor otišao sa osam poena viška - 45:37. Golden Stejt potom dobija treći period i u poslednju četvrinu ulazi sa dva poena manjka.

Kada su početkom poslednje deonice košarkaši San Antonija "vezali" šest poena i poveli sa 68:60 činilo se da su na najboljem putu da ostvare novi brejk i povedu sa 3:1 u polufinalnoj seriji.

Nastavak meča, međutim, nije išao tokom koji su priželjkivali i domaćin je, predvođen Harisonom Barnsom i Stivenom Karijem, utakmicu uveo u produžetak.

Za razliku od početka poslednje deonice, u kojem su šutirali bez promašaja, gostujući igrači u dodatnih pet minuta nisu mogli da pogode skoro ništa. Promašili su šest otvorenih šuteva i dva slobodna bacanja što je domaćin iskoristio i serijom 9:0 (93:84) rešio pitanje pobednika. Ratnici su produžetak dobili rezultatom 13:3!
GS Voriors.jpg
Sa 26 poena Barns je bio najefikasniji igrač meča. Njemu uz rame bili su Džeret Džek sa 24 i Kari sa 22 koša.
Na suprotnoj strani najbolji je bio Argentinac Emanuel Đinobili sa 21 poenom, pri čemu je pogodio pet "trojki".

Naredna utakmica, u kojoj je domaćin San Antonio, igraće se u noći između utorka i srede.

Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger