Headlines News :
Home » , » Ekspresna Bojanina pobeda

Ekspresna Bojanina pobeda

Written By maxtv on понедељак, 27. мај 2013. | 17:00

Bojana Jovanovski lako savladala Barboru Zahlavovu sa 2:0 (6:3, 6:2) i plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa. Naredna protivnica srpske teniserke biće Karolina Voznijacki, koja je sa 2:0 savladala Loru Robson.
Srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se danas u drugo kolo Rolan Garosa u Parizu pošto je pobedila 138. teniserku sveta Barboru Zahlavovu Stricovu sa 2:0 u setovima (6:3, 6:2).
Jovanovski.jpg
Teniserke su počele meč nesigurno, na početku su razmenile po brejk, ali su u nastavku uspešno čuvale svoje servise. Jovanovska je, ipak, uspela u osmom gemu ponovo da oduzme servis protivnici i posle osvojenog gema na svoj servis povede u meču.
Srpska teniserka je potpuno dominirala u drugom setu, dozvolila je protivnici da osvoji samo dva gema i posle 67 minuta igre izborila plasman u drugo kolo.
Jovanovska, 47. teniserka sveta, u drugom kolu će igrati protiv 10. na VTA listi Karoline Voznijacki. Jovanovska je do sada tri puta igrala sa Dankinjom i pobedila samo jednom, i to u njihovom poslednjem duelu, ove godine na turniru u Rimu, kada je bilo 2:6, 6:4, 7:6.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger