Headlines News :
Home » , » Samo Partizan sa licencom

Samo Partizan sa licencom

Written By maxtv on понедељак, 27. мај 2013. | 19:37

Jedino Partizan dobio licencu za evropska takmičenja. Komisija FSS iduće nedelje razmatra da li Zvezda, Vojvodina i Jagodina ispunjavaju uslove da idu u Evropu.
Komisija Fudbalskog saveza Srbije za žalbe u postupku licenciranja klubova za evropska takmičenja danas je izdala licencu samo šampionu Srbije Partizanu, dok će odluka o žalbama ostalih naših kluboba biti doneta do 31. maja, kada ističe rok za prijavu za kvalifikacije za Ligu šampina i Ligu Evrope.
FK-Partizan1.jpg
Kako je saopštio FSS, članovi komisije danas su jednoglasno odlučili da se licenca za takmičenje na evropskoj sceni izda Partizanu, koji je u potpunosti dostavio dokaze o ispunjenju svih kriterijuma u sistemu licenciranja.
Na žalbama preostalih klubova, među kojima su Crvena zvezda, Vojvodina i Jagodina, nastavlja se rad ove nedelje.
Po dobijanju dokaza od ta četiri kluba i izvršenim potrebnim proverama, članovi Komisije će donositi odluke i o njima pravovremeno obaveštavati javnost, navodi se u saopštenju.
Crvena zvezda ima problema zbog neispunjenih finansijskih, infrastrukturnih i personalno-administrativnih kriterijuma, Vojvodina i Jagodina zbog neispenjenih finansijskih i infrastrukturnih kriterijuma.
Odluke ove komisije, na čijem je čelu profesor Ekomonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu Božidar Cerović, konačne su.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger