Headlines News :
Home » , » Krunić: Sa Zvezdom borba do poslednjeg minuta

Krunić: Sa Zvezdom borba do poslednjeg minuta

Written By maxtv on уторак, 30. април 2013. | 14:48


Šef struke Jagodinaca Simo Krunić smatra da je Zvezda favorit u predstojećoj utakmici ali da veruje u motivaciju i snagu svojih igrača. Takođe, nada se punom stadionu i sjajnom ambijentu u kome će se njegovi puleni bolje snaći.
Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da ne sumnja da će njegovi fudbaleri u utakmici protiv Crvene zvezde u 26. kolu Superlige dati i više nego što mogu i da će u takvoj igri uspeti da ostvare povoljan rezultat.
Simo Krunic.jpg
"Kada igramo protiv Zvezde svi igrači se trude da se dokažu, tako da ne sumnjam u njihovo zalaganje i borbu do poslednjeg minuta. Nadam se da ćemo u takvoj igri uspeti da ostvarimo povoljan rezultat. Znamo da to neće biti lako jer je Zvezda u naletu, da sa novim trenerom imaju šest vezanih pobeda, da dolaze da nas pobede", rekao je Krunić.
Krunić je rekao da je njegov tim u dosadašnjem toku prvenstva pokazao da ume da igra velike utakmice.
"Mi smo tu da im onemogućimo pobedu i da pokažemo da i mi možemo da igramo velike utakmice, a to smo i pokazali u dosadašnjem toku prvenstva. Uz podršku naših navijača pokušaćemo da ostvarimo povoljan rezultat protiv Crvene Zvezde, iako su oni favoriti u ovom meču", dodao je trener Jagodine.

On je naveo da postoje svi preduslovi da se odigra dobra utakmica i da se napravi lep ambijent.
"Crvena Zvezda se bori za titulu. Partizan je u prednosti za dva boda, a mi Radu bežimo za tri boda, tako da su i nama i njima bodovi neophodni. Utakmica dolazi u pravo vreme i za nas i za njih. Nas očekuje i Kup, ali mi gledamo samo narednu utakmicu sa Crvenom Zvezdom", zaključio je Krunić.
Fudbaleri Jagodine dočekaće Crvenu Zvezdu u četvrtak od 19 sati.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger