Headlines News :
Home » , » Zvezda među elitom

Zvezda među elitom

Written By maxtv on уторак, 30. април 2013. | 18:45


Vaterpolisti Crvene zvezde igraće po prvi put na završnom turniru elitnog evropskog takmičenja. Crveno-beli uprkos porazu u Beogradu od Segeda 10:11 obezbedili su plasman na fajnal-for. Zvezda je u gostima slavila 7:5 i tako sačuvala prednost od dva gola.
Vaterpolisti Crvene zvezde plasirali su se na završni turnir Lige šampiona iako su danas u Beogradu, u revanš utakmici četvrtfinala, izgubili od ekipe mađarskog Segeda sa 11:10 (3:1, 2:5, 2:2, 4:2). Crveno-beli su prošli dalje zahvaljujući pobedi u prvom meču 17. aprila u gostujućem bazenu rezultatom 7:5.
Zvezda1.jpg
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je kapiten Andrija Prlainović sa četiri gola, dok su Duško Pijetlović i Strahinja Rašović postigli po dva. Seged je predvodio Aljoša Kunac sa tri gola.
Uzbudljiva utakmica odigrana je pred prunim gledalištem na Tašu, a gostujući tim imao je veliku podršku svojih organizovanih navijača.
Veliku šansu da se nađe među četiri najbolja evropska tima ima i Partizan. Crno-beli sutra u Volgogradu, u revanšu četvrtfinala, igraju protiv ruskog Spartaka i brane prednost od pet golova iz prvog meča na Banjici (11:6).
Završni turnir Lige šampiona za vaterpoliste biće održan 31. maja i 1. juna u Beogradu.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger