Headlines News :
Home » , » Pokrenut postupak zbog incidenata u Novom Pazaru

Pokrenut postupak zbog incidenata u Novom Pazaru

Written By maxtv on уторак, 30. април 2013. | 15:12


Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupak zbog incidenata na utakmici između Novog Pazara i Partizana, a odluka o eventualnim kaznama biće doneta krajem naredne nedelje, rekao je danas predsednik Komisije Slobodan Pajović.
Disciplinci FSS na čelu sa Slobodanom Pajovićem pokrenuli su postupak protiv FK Novi Pazar zbog incidenata na nedeljnoj utakmici sa Partizanom.
FK NP.jpg
"Pokrenut je postupak, zatražene su izjave od predstavnika Novog Pazara i Partizana. Odluka će biti doneta posle praznika", rekao je Pajović za agenciju Beta.
Novopazarska policija uhapsila je juče A. Č. (22), zbog sumnje da je na nedeljnoj utakmici beogradskog Partizana i domaćeg Novog Pazara, u pravcu gostujućih navijača bacio ručno izrađenu eksplozivnu napravu.
Upravni odbor Fudbalskog kluba Novi Pazar optužio je juče glavnog sudiju Danila Grujića da je najveći krivac za incidente koji su se dogodili tokom utakmice.

"Ne želimo da opravdavamo navijača koji je pogodio pomoćnog sudiju naočarama ili one koji su se gađali kamenicama na istočnoj tribini, želimo da istaknemo da je isključivi krivac za takvu reakciju publike glavni arbitar Grujić. Tek nakon prekida glavni arbitar je
počeo da sudi i vodi utakmicu kako treba", navodi se u saopštenju Novopazaraca.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger