Headlines News :
Home » , » Milivojević: Izdržaćemo do kraja

Milivojević: Izdržaćemo do kraja

Written By maxtv on уторак, 30. април 2013. | 16:29


Fudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević rekao je danas da je njegova ekipa psihološki snažna i da može da izdrži trku za šampionsku titulu sa Partizanom. On očekuje tešku utakmicu u Jagodini ali i pobedu.
Zvezdin zadnji vezni, Luka Milivojević, smatra da je ekipa u dobrom momentumu i da je psihološki jaka da izdrži sve izazaove koji joj predstoje u borbi za titulu.
Luka Milivojevic.jpg
"Kada smo izdržali pritisak koji smo imali pri zaostatku od 11 bodova, izdržaćemo i ovaj sada, kada smo se približili rivalu na dva poena. Osećamo da možemo da postignemo nešto veliko i dosta lepše je sada kada se borimo za titulu. Ne smemo sebi da dozvolimo kiks do kraja prvenstva. Idemo korak po korak, najvažnije je da u Jagodini pružimo maksimum, i da razmišljamo samo o prvom narednom protivniku", kazao je Milivojević za klupski sajt.
Srpski reprezentativac istakao je da je svestan koliko će Zvezdi biti teško u Jagodini.

"U Jagodini nas, bez dileme, čeka težak meč. Pozitivno je to što se nalazimo u velikom naletu, trijumfovali smo u šest vezanih mečeva. Naš rival igra dobro na svom terenu i moramo da budemo maksimalno borbeni i fokusirani kako bismo osvojili tri boda", upozorio je Milivojević.

Utakmica 26. kola Superlige Srbije između Jagodine i Crvene Zvezde igra se u četvrtak od 19 sati.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger