Headlines News :
Home » , » Odložene sportske manifestacije

Odložene sportske manifestacije

Written By maxtv on среда, 10. април 2013. | 10:55


Ministarstvo sporta i omladine naložilo je svim granskim savezima u Srbiji odlaganje utakmica zbog današnjeg Dana žalosti. Fudbalski savez Srbije odložio je utakmice 23. kola Prve lige Srbije. Zaostali superligaški meč između beogradskog Rada i subotičkog Spartaka, kako je RTS-u izjavio komesar za takmičenje Branislav Delić, igraće se, najverovatnije, 17.aprila.
"Ministarstvo omladine i sporta naložilo je granskim savezima da svoje aktivnosti prilagode novonastalim okolnostima u smislu odlaganja svih utakmica i takmičenja koja su zakazana za 10. april", navodi se u saopštenju Ministarstva.
Vaterpolo savez Srbije već je odložio za četvrtak mečeve plej-ofa i plej-auta nacionalnog šampionata koji su prvobitno bili zakazani za sutra.
Novi-Pazar-Zvezda04.jpg
Fudbalski savez Srbije odložio je utakmice 23. kola Prve lige Srbije. Zaostali superligaški meč između beogradskog Rada i subotičkog Spartaka, kako je RTS-u izjavio komesar za takmičenje Branislav Delić, igraće se, najverovatnije, 17.aprila.
Sve utakmice četvrtog kola košarkaške Superlige Srbije koje su danas bile na programu odložene su za sutra.
U saopštenju KLS ističe se da klubovi do danas u podne moraju da zakažu termine odigravanja mečeva u četvrtak.
Vlada Srbije proglasila je sredu, 10. april, za Dan žalosti, povodom masakra u Velikoj Ivanči kod Mladenovca u kome je juče ujutru ubijeno 13 osoba.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger