Headlines News :
Home » , » Zvezda uvek ide na pobedu

Zvezda uvek ide na pobedu

Written By maxtv on петак, 22. март 2013. | 13:44


Trener Crvene zvezde Vlada Vukoičić negirao je spekulacije da bi njegov tim mogao da kalkuliše u meču poslednjeg kola Jadranske lige protiv Radničkog u Kragujevcu. Na taj način tim sa Malog Kalemegdana bi, hipotetički, mogao da "bira" sa kim će da igra u polufinalu završnog turnira.
Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić demantovao je medijske spekulacije da bi njegov tim mogao da kalkuliše u meču poslednjeg kola regionalne Jadranske lige protiv Radničkog i da navodno "bira" s kim će se sastati u polufinalu završnog turnira.
Vukoicic.jpg
Crveno-beli, koji su sigurno drugoplasirani u ligaškom delu regionalnog takmičenja, sutrašnjom pobedom u dvorani Jezero na fajnal-foru bi išli na Partizan, pod uslovom da crno-beli u Pioniru savladaju Solnok, dok ih eventualni poraz vodi na Kragujevčane.
"Ne znam koji su motivi, želje, i ne znam ko su ljudi koji se bave kalkulacijama, mi sigurno ne. Za nas je najvažnije da dobro treniramo i igramo, da imamo što više raspoloženih igrača, u tom slučaju ime protivnika postaje manje bitno. Mnogo toga može da se desi u narednih mesec dana", kazao je Vukoičić.
Trener crveno-belih očekuje da će njegovi izabranici odigrati dobro i da će materijalizovati odličan rad na treninzima poslednjih nedelja.
"Verujem da će nam se predan rad isplatiti, da ćemo igrati bolje i da ćemo pobeđivati. Kragujevčani su u dobroj poziciji, ostvarili su primarni cilj, izlazak u Evropu, i obezbedili plasman na fajnal-for, čemu su se nadali i stremili. Oni su vrlo ozbiljan i kvalitetan tim, dvorana Jezero važi za veoma težak gostujući teren, i mislim da će ova utakmica biti prava završnica Jadranske lige", istakao je Vukoičić, dodajući da će za duel sa Kragujevčanima crveno-beli biti jači za povratnika u tim, Eltona Brauna.
"Ovo će biti dobro prilika da proverimo u kakvom je stanju i šta od njega možemo da očekujemo u nastavku sezone. Utakmica sa Radničkim biće prava provera za to. Izostaće Vuk Radivojević zbog problema sa kolenom, neće trenirati nekoliko dana, ali očekujem da njegova pauza neće biti duga", kazao je Vukoičić.
Utakmica poslednjeg 26. kola Jadranske lige između Radničkog i Crvene zvezde na programu je sutra u Kragujevcu od 20 sati.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger