Headlines News :
Home » , » Nova pobeda Denvera

Nova pobeda Denvera

Written By maxtv on петак, 22. март 2013. | 10:51


U nastavku prvenstva NBA lige Denver je savladao Filadelfiju sa 101:100 a koševe odluke za 14. uzastopni trijumf tog tima postigao je Kori Bruer iz slobodnih bacanja dve sekunde pre kraja utakmice.
Pobedu Nagetsima doneo je Kori Bruer 2,1 sekunde pre kraja kada je pogodio tri slobodna bacanja. U poslednjim trenucima Entoni Rendolf blokirao je šut Demijena Vilkinsa i tako osigurao Denveru 16. uzastopnu pobedu na domaćem terenu.
Kori-Bruer-Denver.jpg
Denver je 14 sekundi pre kraja gubio sa pet razlike, a poslednjih šest poena na utakmici postigao je Bruer, koji je meč završio sa 29 poena. Andre Miler dodao je 21 poen i osam asistencija, Andre Iguadala ubacio je 13, a poen manje Danilo Galinari.
Vilkins je postigao 24, a Džru Holidej 18 poena i 15 asistencija za Filadelfiju.
Košarkaši Sakramenta pobedili su Minesotu sa 101:98 i ostvarili treću uzastopnu pobedu na domaćem terenu.  Kingse je do pobede predvodio Ajzea Tomas sa 24 poena i šest asistencija, dok je Tajrik Evans dodao 21, od kojih 11 u poslednjoj četvrtini. Demakrkus Kozins ubacio je 15 poena i imao 14 skokova.
U ekipi Minesote, koja je pretrpela drugi uzastopni poraz, odnosno četvrti u poslednjih pet utakmica, bivši centar Partizana Nikola Peković ostvario je "dabl dabl" učinak od 18 poena i 12 skokova.
Riki Rubio dodao je 12 poena, devet asistencija i sedam skokova za Minesotu.
Minesota je od 8. januara odigrala 28 utakmica i pobedila samo sedam puta, dok je na gostovanjima pretrpela devet uzastopnih poraza, odnosno 17 poraza u poslednjih 18 utakmica.
Košarkaši Portlanda pobedili su Čikago sa 99:89. Blejzerse su do pobede predvodili Lamarkus Oldridž sa 28 poena i osam skokova i Demijan Lilard sa 24 poena i sedam asistencija.  Po 11 poena postigli su Nikolas Batum i Vesli Metjuz, dok je Džej Džej Hikson ubacio devet poena, ali je imao čak 21 skok.
U ekipi Čikaga Joakim Noa postigao je 18, a Karlos Buzer 16 poena i 11 skokova. Srpski košarkaš Vladimir Radmanović nije igrao.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger