Headlines News :
Home » , » Janko u trećem kolu

Janko u trećem kolu

Written By maxtv on петак, 22. март 2013. | 21:26


Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u treće kolo masters turnira u Majamiju, pošto je u drugoj rundi savladao Izraelca Dudija Selu sa 6:2, 6:4. Našem asu bilo potrebno 75 minuta da slomi otpor protivnika.
Srpski teniser, koji je postavljen za sedmog nosioca na turniru, bio je slobodan u prvom kolu takmičenja na Floridi. Tipsarević će se u meču trećeg kola sastati sa pobednikom duela Kevin Anderson (Južna Afrika) - Orasio Zebaljos (Argentina).
Janko1.jpg
Tipsarević je u prvom setu igrao odlično i dvaput je uspeo da oduzme servis Seli koji nije uspeo da uzvrati devetom teniseru sveta. U drugom setu Izraelac je prvi oduzeo servis Tipsarević u trećem gemu, ali je srpski teniser već u narednom uspeo da uzvrati istom merom.
Sela je agresivnom igrom u drugom setu bio bliži osvajanju tog dela igre, ali je Tipsarević u 10. gemu usepo da napravi odlučujući brejk i plasira se u šesnaestinu finala turnira masters serije u Majamiju.
Tipsarević će se u trećem kolu sastati sa boljim iz duela između Kevina Andersona iz Južne Afrike i Orasija Zebaljosa iz Argentine.
Turnir u Majamiju igra se za ukupni nagradni fond od 4.169.000 dolara, a pobedniku će pripasti ček na 720.000 dolara.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger