Headlines News :
Home » , » Zvezda nadigrala Pazarce

Zvezda nadigrala Pazarce

Written By maxtv on субота, 9. март 2013. | 20:16



Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Beogradu Novi Pazar sa 3:0 u 18. kolu Super lige Srbije i tako se izdvojili na drugom mestu tabele. Golove su postigli Luka Milivojević u 32, Ognjen Mudrinski u 34. i Nenad Milijaš u 61. minutu.
Meč je odigran pred zvanično 14.332 gledaoca, ali publika nije videla baš kvalitetnu utakmicu, pošto je teren bio klizav od kiše, koja je počela da pada oko 20. minuta. Trener Pazara Slavenko Kuljezević nije bio na klupi, već je ekipu vodio njegov asistent Izet Ljajić. Svoj debi u crveno-belom dresu zabeležio je pojačanje iz zimskog prelaznog roka Abiola Dauda.
Zvezda-Pazar1.jpg
Zvezda je prvu pravu šansu imala u 10. minutu, kada je Marko Vešović prošao sa desne strane i pronašao u šesnaestercu Luku Milunovića, koji je, međutim, glavom prosledio loptu pored gola.
Mudrinski je u 17. minutu pokušao sa oko 16 metara, ali je golman Pazara Marko Janković uz malo muke odbranio udarac. Zvezda je konačno povela u 32. minutu, kada je Darko Lazović presekao loptu u odbrani Pazara, a onda pronašao Milivojevića, koji je sa oko 10 metara lobovao Jankovića.
Zvezda-Pazar2.jpg
Zvezda je povela sa 2:0 pošto je Filip Mladenović prodro po levoj strani i na ivici kaznenog prostora pronašao Nenada Milijaša, koji je šutirao po zemlji, a Janković odbio loptu, samo da bi na nju naleteo Mudrinski i iz neposredne blizine zatresao mrežu. Novi Pazar je u prvom poluvremenu imao samo jedan udarac ka golu i to
sa distance.
Zvezda-Pazar3.jpg
U drugom poluvremenu nije bilo mnogo šansi niti lepih akcija. Jednu od retkih je imao Darko Lazović kada je u 52. minutu ušao u šesnaesterac i šutirao sa oko 10 metara, ali je njegov udarac izblokiran.
Zvezda je do trećeg gola došla u 61. minutu. Milijaš je šutirao sa oko 20 metara, a lopta je odskočila ispred Jankovića, prevarila ga i ušla u mrežu.

Janković: Očekivao sam reakciju posle Vračara
"Očekivao sam reakciju, koju sam naslutio u ponedeljak kada smo arhivirali remi protiv Rada. Pobeda je apsolutno zaslužena, mislim da smo mogli da damo još neki gol da smo ranije otvorili protivnika. Igra nam je u usponu, što svakako utiče na samopouzdanje", rekao je Janković na konferenciji za novinare posle utakmice 18. kola Superlige na Marakani koju je gledalo oko 15.000 navijača.

"Ne bežim od odgovornosti. Uostalom, sami smo krivi što smo došli u situaciju da imamo veliki pritisak i sami moramo da se vadimo. Remi na Vračaru ne bi bio katastrofa da nije bilo onog poraza od Vojvodine na kraju jesenjeg dela prvenstva", poručio je Janković.
Pomoćni trener Novog Pazara Izet Ljajić, koji je na konferenciji za medije menjao šefa stručnog štaba Slavenka Kuzeljevića, rekao je da nikada nije dobro kada se izgubi, pa makar i od Crvene zvezde.
"Došli smo u Beograd da pružimo maksimum, iako smo bili oslabljeni neigranjem nekoliko standandardnih fudbalera. Više bih voleo da je Zvezda u igračkoj nego u finansijskoj krizi. Njena pobeda je zaslužena i želim im sve najbolje u nastavku sezone", istakao je Ljajić.
On je istakao veliko zadovoljstvo zbog ambijenta u kojem je utakmica odigrana.
"Drago mi je što nije bilo nijednog incidenta, jer znamo kakve tenzije prate utakmice Zvezde i Novog Pazara. Ovakav ambijent vraća veru u fudbal", poručio je Ljajić.

Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger