Headlines News :
Home » , » Vujošević - Teško protiv Mega Vizure

Vujošević - Teško protiv Mega Vizure

Written By maxtv on петак, 29. март 2013. | 13:59


Trener Partizana Duško Vujošević najavljuje težak meč na startu Superlige Srbije, što zbog kvaliteta Mega Vizure, što zbog kadrovskih problema sa kojima se suočavaju crno-beli.
Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da njegovu ekipu očekuje izuzetno težak meč na startu Superlige Srbije protiv Mega Vizure, što zbog kvaliteta rivala, što zbog kadrovskih problema sa kojima se suočava.
Partizan.jpg
Posle odlaska Amerikanca Drua Gordona, za koga je Vujošević istakao da je ucenjivao klub, izvesno je da protiv Mege neće igrati ni povređeni kapiten Vladimir Lučić, a pod znakom pitanja je i nastup Dragana Milosavljevića.
"Ko god da sutra istrči na parket moraće da nadoknadi sve te nedostatke. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i pomognu nam. Čeka nas veoma ambiciozan ekipa, sa dosta mladih i kvalitetnih igrača, a imaju i Bobana Marjanovića i Novicu Veličkovića. Namučili su nas u Kupu svojom zonom, bili su u egalu 36 minuta, a sad će nam biti još teže, jer su se pojačali i gaje ambicije da se plasiraju u Jadransku ligu", rekao je Vujošević na konferenciji za medije u dvorani Pionir.
Vujošević je o "slučaju Gordon" rekao sledeće:
"Svi znate koliko je teška naša finansijska situacija. Svi igrači dobili su po četiri plate, a on je dobio pet. Nije se pojavio na jednom treningu, a posle je njegov menadžer tražio još dve plate. Nećemo nikom dozvoliti da nas ucenjuje, za njega smo imali razumevanja, a on je pravio neke greške, recimo, kad je trebalo da igramo derbi nije znao ko je Zvezda ili kad smo išli u Istanbul nije znao šta je Kup šampiona", naveo je trener crno-belih.
On nije hteo mnogo da se bavi polemikama oko toga da li će biti fajnal-fora Jadranske lige u Laktašima.
"Ne znam da li su odustali, o tome će odlučiti Dodik", poruzčio je Vujošević.
Utakmica 1. kola Superlige Srbije između Partizana i Mega Vizure igra se sutra od 17 sati u dvorani Pionir.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger