Headlines News :
Home » , » Maljković: Ozbiljno u finalnu seriju

Maljković: Ozbiljno u finalnu seriju

Written By maxtv on петак, 29. март 2013. | 15:08


Trener košarkašica Partizana Marina Maljković izjavila je da njena ekipa mora ozbiljno da uđe u predstojeću finalnu seriju domaćeg plej-ofa protiv ekipe Radivoj Korać. Crno-bele su ove sezone najuspešniji tim u Evropi po rezultatima u domaćim takmičenjima.
"Na najozbiljniji način pristupamo finalu protiv Koraća u želji da uspešno završimo sezonu i osvojimo i treći trofej. Moje igračice na poslednjim treninzima pokazuju želju, a glad za pobedom je ključ", rekla je Maljkovićeva.
Marina-Maljkovic.jpg
"Mi jesmo bolji tim, ali samo kad smo gladni uspeha i igramo punom snagom. Ako igramo 10 odsto slabije od svog punog kapaciteta, to neće biti dobro za nas", dodala je ona.
Košarkašice Partizana i Radivoj Koraća sutra od 18 sati u Hali sportova igraju prvu finalnu utakmicu plej-ofa Srbije, a crno bele će pokušati da nastave niz od 29 pobeda u domaćim takmičenjima.
Crno-bele su ekipu Radivoj Koraća ove sezone pobedile četiri puta. 
Ekipa Marine Maljković je ove sezone osvojila Kup i Međunarodnu žensku regionalnu ligu (MŽRKL) bez izgubljene utakmice.
Marina-Maljkovic-2.jpg
Košarkašica Partizana Milica Dabović istakla je da je njena ekipa veoma motivisana za osvajanje trećeg trofeja u sezoni.
"Bila bih neizmerno srećna da podignem i treći trofej ove godine. Maksimalno ćemo se boriti da ostvarimo cilj. Želimo da na narednim utakmicama pokažemo koliko smo rada uložili cele sezone", rekla je Dabovićeva.
Crno-bele su ove sezone najuspešniji tim u Evropi po rezultatima u domaćim takmičenjima. One su, pored slovačkih Košica, jedine bez poraza na kontinentu, ali izabranice Marine Maljković imaju više odigranih utakmica.
Marina-Maljkovic-3.jpg
Po tome su košarkašice Partizana čak ispred osvajača Evrolige, ruskog Jekaterinburga, koji ima jedan poraz u domaćoj ligi.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger