Headlines News :
Home » , » U Zagreb po pobedu

U Zagreb po pobedu

Written By maxtv on понедељак, 18. март 2013. | 13:31


Nikada ne idem na nerešeno, već samo na pobedu, izjavio Filip Đuričić i dodao da je tempirao formu za meč protiv Hrvatske. Nikola Đurđić utakmicu ocenjuje kao najveću u bliskoj istoriji reprezentacije Srbije. Ignjovski smatra da je ovaj duel gostovanje kao i svako drugo. Nastasić kaže da je najvažnije sačuvati smirenost i sačekati šansu.
Reprezentativci Srbije u dobrom raspoloženju dočekuju susret protiv Hrvatske u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo u Brazilu. "Orlovi" su složni sa ocenom da je meč bitan, ali da je najvažnije sačuvati smirenost i sačekati šansu.
Nikola-Djurdjic---Grojte-Fi.jpg
"Mi mnogo više možemo da dobijemo nego da izgubimo, tri boda menjaju sve, okreću priču. Ovo je najveća utakmica u bliskoj istoriji reprezentacije Srbije i svi smo svesni toga. Ne bi bilo dobro da nema treme, samo tu tremu treba iskoristiti na pravi način", rekao je Đurđić novinarima na okupljanju reprezentativaca u Staroj Pazovi.
Napadač Grojter Firta je prethodna dva dana imao problema sa petom, ali je, kako je rekao, "sada sve u redu" i da mu je to dobro došlo da se odmori.
Filip Đuričić kaže da je tempirao formu za meč protiv Hrvatske. Vezista Herenvena bio je dvostruki strelac za svoj tim, a u Zagrebu će, kao i uvek, ići na pobedu.
"Nikada nisam igrao na nerešeno, pa će tako biti i ovog puta. U Zagrebu idemo na pobedu!", rekao je u poslednjih nekoliko meseci i ponajbolji srpski igrač. 
Vezni fudbaler Aleksandar Ignjovski smatra da je duel sa Hrvatskom gostovanje kao i svako drugo.
"Nemamo čega da se plašimo i u svojim klubovima igramo pred punim tribinama. Ne opterećujem se protivnikom, bitno je da budem koncentrisan na svoju igru. Naš adut su želja za napredovanjem i postizanje rezultata", rekao je vezista Verdera iz Bremena.
Ignjovski je kao najopasnijeg igrača istakao napadača Bajerna iz Minhena Marija Mandžukića.
Matija Nastasić kaže da je za utakmicu sa Hrvatskom u Zagrebu najvažnije sačuvati smirenost i sačekati šansu.
Aleksandar-Ignjovski.jpg
"Najvažnije je da ostanemo mirni na Maksimiru, da ne obraćamo pažnju na stvari van terena. Pretpostavljam da će biti provokacija sa tribina, ali nadam se da im nećemo podleći. Imamo kvaliitet da napadnemo Hrvatsku, ali sve zavisi kako će se odvijati utakmica", rekao je Nastasić novinarima na okupljanju srpskog tima u Staroj Pazovi.
On je otkrio i da će saigrač iz Mančester Sitija Edin Džeko na utakmici Hrvatska - Srbija navijati za njega i Aleksandra Kolarova.
"Pričao sam sa Džekom o duelu Srbije i Hrvatske i rekao mi je da će navijati za nas u petak. ZNamo da i njih čeka važna utakmica sa Grčkom", istakao je Nastasić.
Utakmica između Hrvatske i Srbije igra se u petak od 18 sati na Maksimiru.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger