Headlines News :
Home » , » Sa Pinto menja Jankovića?

Sa Pinto menja Jankovića?

Written By maxtv on понедељак, 18. март 2013. | 17:03


Rikardo Sa Pinto vrlo lako mogao bi da postane novi trener Crvene zvezde, a definitivna odluka znaće se posle sastanka Upravnog odbora kluba, koji je zakazan za 18 časova. Janković izgubio podršku Dragana Džajića, posle poraza crveno-belih u Nišu.
Posle još jednog neuspeha Crvene zvezde (poraz u Nišu 2:1), trener Aleksandar janković sve je bliži odlasku iz kluba sa Marakane. Novi šef stručnog štaba trebalo bi da bude Portugalac Rikardo Sa Pinto, a više će se znati posle sednice Upravnog odbora, koji je zakazan za 18 časova.
Sa-Pinto.jpg
Janković je "na ledu" još od kraja jesenjeg dela sezone, kada je zabeležio seriju negativnih rezultata. Ipak, Janković je imao podršku Dragana Džajića, prvog čoveka kluba, ali čini se da je i njegovo strpljenje na izmaku.
Večernje novosti prenele su informaciju da se Džajić neće ponovo založiti za Jankovića na sednici Upravnog odbora, a da je najbliži mestu novog trenera Rikardo Sa Pinto, koji je i na početku sezone bio "u opticaju" na predlog Zorana Stojadinovića.
Sa Pinto ima 40 godina, a posle završetka uspešne fudbalske karijere seo je na klupu Sportinga iz Lisabona. Za reprezentaciju Portugala odigrao je 45 mečeva i postigao devet golova.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger