Headlines News :
Home » , » Majami, Nole ka četvrtoj titulu

Majami, Nole ka četvrtoj titulu

Written By maxtv on понедељак, 18. март 2013. | 21:08


Najbolji teniser sveta Novak Đoković kreće u osvajanje četvrtee titule, treće vezane, na mastersu u Majamiju. Protivnik u drugom kolu je pobednik meča između Čeha Lukaša Rosola i Luksemburžanina Žila Milera. Janko igra protiv boljeg iz duela Matoševića i kvalifikanta, Viktor u prvom kolu igra sa Aduharom. Ana čeka pobednicu meča Radvanjska – Bek, Jelena sa boljom iz duela Hlavačkova – Dival, Bojana igra protiv Petkovićeve, Dolonc igra kvalifikacije.
Svetski broj jedan i branilac dvostruke uzastopne titule u Majamiju, postavljen je za prvog nosioca i slobodan je na startu turnira, koji je na programu od 20. do 31. marta. Tipsarević, Ivanovićeva i Jankovićeva, takođe, su slobodni u prvom kolu, dok Viktor i Bojana kreću od prvog kola. Žreb je ponovo u istu polovinu stavio Novaka i Del Potra, tu je i Janko kao potencijalni portivnik Novaka. Od turnira su odustali Rafael Nadal i Rodžer Federer.
Nole-IV04.jpg
Rosol zauzima 64, Miler 67. mesto na ATP listi, a Đoković čeka boljeg u noći između petka i subote od jedan sat po našem vremenu..Ukoliko očekivano prođe startnu prepreku, Đoković bi u 3. kolu igrao protiv Španca Felisijana Lopesa, a zatim bi za rivale u 4. kolu imao Nemca Tomija Hasa ili Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova.

Svetski broj jedan u četvrtfinalu bi mogao da se sastane sa Jankom Tipsarevićem, Žilom Simonom (Francuska), Florijanom Majerom (Nemačka) ili Kevinom Andersonom (Južna Afrika), u polufinalu sa Davidom Fererom (Španija) ili Huanom Martinom Del Potrom (Argentina), a potencijalni rivali u finalu su Endi Marej (V.Britanija) Tomaš Berdih (Češka) i Žo-Vilfred Conga (Francuska).
Đoković je vlasnik 13 masters titula, a u Majamiju je do sada odigrao 28 mečeva uz učinak 24-4. Ove sezone srpski teniser trijumfovao je na Australijen Openu i u Dubaiju.
Janko1.jpg
Janko Tipsarević je u Majamiju, nakon otkaza Rafaela Nadala i Rodžera Federera, postavljen za sedmog nosioca i takođe će biti slobodan na startu turnira. U drugom kolu igraće sa boljim iz meča između Australijanca Marinka Matoševića i kvalifikanta.
Ana-Stutgart-1.jpg
Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović na startu turnira Premijer serije u Majamiju igraće sa pobednicom meča između Poljakinje Ursule Radvanjske i Nemice Anike Bek, određeno je danas žrebom. Ivanovićeva je slobodna u prvom kolu, a ukoliko prođe startnu prepreku u drugom kolu igraće najverovatnije sa Ruskinjom Jekaterinom Makarovom.
Jelena-roland-garos-2.jpg
Jelena Janković je takođe slobodna u prvom kolu i startni meč odigraće sa pobednicom duela između Čehinje Andree Hlavačkove i Amerikanke Viktorije Dival. Ukoliko pobedi, Jankovićeva bi u trećem kolu mogla da igra protiv Ruskinje Nađe Petrove.
Viktor.jpg
Viktor Troicki kreće od prvog kola i igra protiv Španca Pabla Anduhara, a ukoliko dobije taj meč njegov sledeći rival biće Žo-Vlfred Conga, koji je slobodan na startu.
Bojana-Horbat2.jpg
Najteži zadatak u prvom kolu imaće Bojana Jovanovski, koja se sastaje sa Andreom Petković iz Nemačke, pre dve godine devetom teniserkom sveta. Pobednica tog meča u drugom kolu se sastaje sa Francuskinjom Marion Bartoli.
Vesna-Dolonc.jpg
Vesna Dolonc u Majamiju igra kvalifikacije za glavni žreb, a njena protivnica u prvom kolu je Amerikanka Melori Burdet.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger