Headlines News :
Home » , » Saigrač brani „nacistu"

Saigrač brani „nacistu"

Written By maxtv on понедељак, 18. март 2013. | 19:11


Mladi grčki fudbaler Jorgos Katidis, koji je gol proslavio nacističkim pozdravom, isključen je iz svih reprezentativnih selekcija Grčke. Ipak, uz fudbalera AEK-a stao je njegov saigrač, tamnoputi Brazilac Rožer Guereiro koji smatra da je, i pored gluposti, Katidis dobar momak.
Grci su po kratkom postupku kaznili glupost mladog fudnalera AEK-a Jorgosa Katidisa koji je gol protiv Verije proslavio nacističkim pozdravom. Katidis je ekspresno isključen iz svih reprezentativnih selekcija Grčke a njegovo ime je stavljeno na stub srama.
Jorgos-Katidis.jpg
Rožer Guereiro (levo) brani Katidisa


Ipak, Katidisov njegov saigrač iz AEK-a, tamnoputi Brazilac Rožer Guereiro, koji se nalazio u blizini kada je Katidis nacističkim pozdravom proslavio pogodak, rekao je da veruje da nije postojala namera da se bilo ko uvredi.
„Tek nekoliko sati posle utakmice sam video da su mnogi burno reagovali. Bio sam na večerii nisam bio ni svestan koliko je to daleko otišlo. Onda sam saznao da mu na teret stavljaju propagiranje nacizma. Iskreno, nisam znao šta mu je značilo to dizanje ruke, nije ni on. Mlad je i ne verujem da je imao lošu nameru. Dobar je on momak", reao je Guereiro koji nosi kapitensku traku AEK-a.
„Svi smo dobri prijatelji, ako je Katidis rekao da nije imao nameru nikoga da uvredi onda ne treba sumnjati u tako nešto. Nismo pričali o tome, ali siguran sam da u tom trenutku nije bio svestan šta je učinio", dodao je Guereiro.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger