Headlines News :
Home » , » Liverpul pobedio Aston Vilu

Liverpul pobedio Aston Vilu

Written By maxtv on недеља, 31. март 2013. | 16:45


Fudbaleri Liverpula pobedili su u Birmingemu posle preokreta Aston Vilu sa 2:1, u utakmici 31. kola Premijer lige. Liverpul se posle 31 kola nalazi na sedmom mestu na tabeli sa 48 bodova, dok je Aston Vila na 17. mestu sa 30 bodova i do kraja prvenstva će se boriti za opstanak.
Aston Vila je povela u 31. minutu preko Ešlija Bentekea, izjednačio je Džordan Henderson u 47. minutu, a pobedu "crvenima" doneo je kapiten Stiven Džerard u 60. minutu iz jedanaesterca.
AVila-Liverpul1.jpg
Prvu ozbiljnu šansu na utakmici imao je Gabrijel Agbonlahor, koji je šutirao s tri metra, ali je golman Liverpula Pepe Reina odbranio njegov šut. Posle toga Liverpul je preko Luisa Suaresa pokušavao da postigne gol, ali je čuvar mreže ekipe iz Birmingema Bred Guzman u nekoliko navrata uspeo da sačuva mrežu.
AVila-Liverpul4.jpg
Aston Vila je povela u 31. minutu, kada je posle dugog centaršuta Agbonlahor spustio loptu do Benteke, kome nije bilo teško da zatreše mrežu. To je bio njegov deveti gol u poslednjih 10 utakmica za Aston Vilu.
Na početku drugog poluvremena, u 47. minutu, Liverpul je izjednačio golom Hendersona, posle asistencije Kutinja. Vođstvo Liverpulu doneo je u 60. minutu kapiten Džerard iz penala, pošto je u šesnaestercu Bejker oborio Suaresa.
AVila-Liverpul5.jpg
Posle toga nije bilo ozbiljnijih prilika za gol, sve do 83. kada se Suares, posle driblinga oslobodio svog čuvara i krenuo ka golu, pokušao da obiđe golmana koji ga je zaustavio. Lopta je ponovo stigla do Urugvajca, ali nije dobro šutirao, pa je golman Aston Vile lako uhvatio loptu. Liverpul je do kraja utakmice sačuvao prednost i zabeležio 13. prvenstvenu pobedu.
AVila-Liverpul3.jpg
Liverpul se posle 31 kola nalazi na sedmom mestu na tabeli sa 48 bodova, dok je Aston Vila na 17. mestu sa 30 bodova i do kraja prvenstva će se boriti za opstanak.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger