Headlines News :
Home » , » Nastasić mlada nada Ostrva

Nastasić mlada nada Ostrva

Written By maxtv on недеља, 31. март 2013. | 12:00


Matija Nastasić bi uskoro mogao da ponese laskavu titulu najboljeg mladog fudbalera Premijer lige. Srpski internacionalac pruža impresivne partije u dresu Mančester Sitija, a u konkurenciji se nalaze svi fudbaleri u Premijer ligi do 23 godine.
Matija Nastasić je jedan od retkih fudbalera za kojim uprava Mančester Sitija nije potrošila „džakove para" kada ga je dovela iz Fjorentine, a ispostavilo se da je taj potez bio pun pogodak.
Matija-Nastasic.jpg
U konkurenciji za najboljeg "omladinca" - Matija Nastasić
Mladi 19-godišnji defanzivac ustalio se u prvoj postavi Sitija sa Kompanijem, i već sada konkuriše za laskavu titulu najboljeg mladog fudbalera Premijer lige. Lista kandidata će biti objavljena uskoro, a svi su uvereni da će se Nastasić, ne samo naći na tom spisku, već da će biti jedan od favorita za osvajanje nagrade.
Ovu nagradu se ranije osvajali igrači poput Vejna Runija, Kristijana Ronalda,Seska Fabregasa, Stivena Džerarda, Majkla Ovena, Robija Faulera, i naravno Dejvida Bekama. Poslednji nosilac titule najboljeg mladog fudablera je prvotimac Totenhema Kajl Voker.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger