Headlines News :
Home » , » Nole stigao u Bojsi

Nole stigao u Bojsi

Written By maxtv on недеља, 31. март 2013. | 12:05


Novak Đoković stigao u Bojsi gde će predvoditi reprezentacije Srbije u Dejvis kup meču protiv SAD. Čitav grad oblepljen plakatima sa na kojima se nalaze slike Iznera i Đokovića kojim se najavljuje duel dve reprezentacije.
Posle Majamija i Indijan Velsa teniska prestonica Amerika postaće gradić Bojsi, gde se će u četvrtfinalu Dejvis kupa od 5. do 7. aprila snage odmeriti reprezentacije SAD i Srbije.
Novak-Djokovic-plakat.jpg
Najava duela Srbija i SAD
Najbolji teniser planete Novak Đoković već je stigao u Bojsi, gde će predvoditi tenisku reprezentaciju Srbije koju čine Viktor Troicki, Nenad Zimonjić, Ilija Bozoljac i selektor Bogdan Obradović.
Njima će se suprotstaviti reprezentacija SAD u sastavu Džon Izner, Sem Kveri, i braća Majk i Bob Brajant.
Za Srbiju neće nastupiti Janko Tipsarević koji je ranije rekao da je nespreman i da u ovom trenutku ne može da pomogne reprezentaciji.
Upravo odsustvo Tipsarevića, prema mišljenju bivšeg tenisera i kapitena Dejvis kup reprezentacije SAD Patrika Mekinroa, ulogu favorita daje Americi.
„U Bojsiju ne očekujem iznanađenje. Prelomni momenat se desio kada je Tipsarević odlučio da ne igra za Srbiju, jer bi on mogao da izvuče jedan poen iz dva meča. Nisam siguran da Troicki, imajući u vidu njegovu trenutnu formu, može da dođe do poena portiv nas", rekao je mlađi brat poznatog Džona Mekinroa. On je doda da tenisera SAD ovaj meč ne smeju da izgube.
U međuvremenu ulice Bojsija su oblepljene plakatima na kojima se nalaze slike Iznera i Đokovića koji najavljuju sudar dve reprezentacije.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger