Headlines News :
Home » , » Janković "preživeo" na klupi Zvezde

Janković "preživeo" na klupi Zvezde

Written By maxtv on понедељак, 4. март 2013. | 22:42


Rezultati i igra su veoma loši, ali klub neće smenjivati Aleksandra Jankovića, zaključak je sa zasedanja Upravnog odbora Crvene zvezde. "Ko bude uslovljavao upravu platom ne mora da igra za Zvezdu", poručio potpredsednik "crveno-belih" Nebojša Čović.
Aleksandar Janković preživeo je i drugu „seču" na Marakani. Prvi put o Jankovićevoj ostavci se raspravljalo nakon poraza od Vojvodine od 3:0 u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, a večeras je mladom srpskom stručnjaku ponovo data podrška na Upravnom odboru Crvene zvezde.
Aleksandar-Jankovic.jpg
Još jedna šansa za Jankovića
„Diskutovali smo o treneru i moram da kažem da je Upravni odbor izrazio veliko nezadovoljstvo neuspehom protiv Rada. Nezadovoljni smo kako se igralo, i nije ostvaren onaj rezultat i ona igra koju smo očekivali. Klub je sve učinio da obezbedi kvalitetne pripreme u mestu koje je bilo idealno za ovako nešto. Ali, ove dve utakmice, protiv Javora i Rada, pokazale su da igra nije onakva kakvu smo očekivali. Svi članovi uprave veoma su nezadovoljni", rekao je predsednik Zv ezde Dragan Džajić.
Potom se novinarima obratio i potpredsednik Nebojša Čović koji je od 1. aprila najavio plan racionalizacije troškova u klubu i smanjenje broja zaposlenih. On je rekao da je od sponzora obezbeđeno 150.000 evra a da Gasprom još uvek nije uplatio dogovorenu sumu na račun Zvezde. On je dodao da veruje da će se Zvezda izvući iz teške situacije, ali da svi moraju da budu realni.
„Ko bude uslovljavao upravu platom ne mora da igra za Zvezdu. Ko bude ucenjivao, neće igrati.  Neka se zapitaju kako sada izgleda njihova igra i zalaganje na terenu", rekao je Čović i ironično dodao da će klub morati za pojedine igrače da doplaćuje da nađu neki transfer.
„Mi nismo obećavali neke velike rezultate na početku mandata. Titula je teško dostižna, ali neodustajemo od borbe. Ipak, u ovom trenutku titula je daleko", poručio je Čović.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger