Headlines News :
Home » , » "Grobari" i "delije" na Maksimiru?

"Grobari" i "delije" na Maksimiru?

Written By maxtv on понедељак, 4. март 2013. | 17:20


Prema pisanju "Slobodne Dalmacije", navijači Crvene zvezde i Partizana nameravaju da prisustvuju utakmici između Hrvatske i Srbije. Fudbalski savezi Srbije i Hrvatske dogovorili su se da na mečevima ne bude gostujućih navijača.
Fudbalski savezi Srbije i Hrvatske dogovorili su se da na mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine ne bude gostujućih navijača, ali, ako je suditi po tvrdnjama "Slobodne Dalmacije", to neće biti slučaj na Maksimiru.
Zvezda-navijaci.jpg
Ovaj list naveo je da će na utakmicu koja se igra 22. marta u Zagrebu krenuti navijači Partizana i Crvene zvezde.
"Čekamo već dve decenije na odlazak u hrvatsku metropolu i žreb za kvalifikacije nas je veoma obradovao. Nema te sile koja može da nas spreči da dođemo u Zagreb na utakmicu, a siguran sam da će tamo biti i Delije, kao svi kojima je Srbija u srcu", prenela je "Slobodna Dalmacija" reči neimenovanog Partizanovog navijača.
Ističe se da bi podršku srpskim navijačima na Maksimiru mogli da pruže i "kolege" iz Rusije. Ostaje, međutim, nejasno kako navijači iz Srbije planiraju da pređu granicu, kao i kako će doći do karata za utakmicu.
Ceo kontigent koji je pušten u slobodnu prodaju nedavno je "planuo", a karte su mogle da budu kupljene samo uz lična dokumenta na uvid.
Posle maksimirskog, srpska i hrvatska reprezentacija odigraće 6. septembra i meč na beogradskoj Marakani.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger