Headlines News :
Home » , » Zagreb pod opsadom zbog Srbije

Zagreb pod opsadom zbog Srbije

Written By maxtv on недеља, 10. фебруар 2013. | 13:32


Predstojeća utakmica između Hrvatske i Srbije najveći je bezbednosni izazov u istoriji sportskih događaja kod naših zapadnih suseda. Kako prenose hrvatskski mediji, za utakmicu protiv Srbije u Hrvatskoj će biti angažovan rekordan broj policajaca i bezbednosnog osoblja.
Hrvatska i Srbija sastaće se 22. marta na Maksimiru u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a više od same utakmice priča se o obezbeđenju ovog visokorizičnog događaja.
Hrvatska navijaci.jpg
Nezapamćeno obezbeđenje za meč sa Srbijom
Kako prenosi Jutarnji list, duel na Maksimiru biće najveći bezbednosni izazov gde če biti angažovan rekordan broj policije i drugog bezbednosnog osoblja.
„Za utakmicu će biti angažovane najveće bezbednosne snage u istoriji. U obezbeđenju utakmice učestvovaće frapantan broj ljudi", rekao je šev obezbeđenja u Hrvatskom fudbalskom savezu (HNS) Zoran Cvrk.
„Nije reč samo o stadionu, ceo Zagreb će biti pod opsadom. Odlučili smo da postavimo nekoliko kontrola ulaznica, tako da oni koji nemaju karte neće moći ni da priđu stadionu", dodao je Cvrk.
Hrvatska navijaci1.jpg
Zagreb pod opsadom
Hrvatski mediji navode da će biti premašen rekord koji je postavljen na meču protiv Engleske kada je angažovano 1.400 policajaca, 700 radnika obezbeđenja i 100 redara. Mere bezbednosti biće daleko veće nego kada su se Hrvatska i Srbija sastali 1999. godine.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger