Headlines News :
Home » , » "Večiti" za Žućkovu levicu

"Večiti" za Žućkovu levicu

Written By maxtv on недеља, 10. фебруар 2013. | 17:35


Borbu za osvajanje Kupa Radivoja Koraća vodiće Crvena zvezda i Partizan. U finalnom meču u Kragujevcu saznaće se da li „Žućkova levica" ostaje u posedu „crno-belih", ili menja adresu i odlazi na Mali Kalemegdan. Novi praznik srpske košarke počinje u 21 čas.
Slično kao prošle godine, i ovoga puta borbu za trofej Kupa Radivija Koraća vodiće „večiti rivali" Crvena zvezda i Partizan. Jedina razlika ovoga puta je ta što mesto okršaja nije Niš već hala „Jezero" u Kragujevcu.
Partizan.jpg
Partizan je imao nešto veći raspored i nešto malo više muke da stigne do finala takmičenja. Najviše su se „crno-beli" mučili sa Mega Vizurom koju su izabranici Duška Vujoševića slomili tek u finišu meča.
Sa druge strane Zvezda je imala daleko teže protivnike protiv kojih je zabeležila ubedljive pobede. „Crveno-beli" su prvo savladali Vojvodinu, a zatim su impresivnom igrom demolirali trećeg favorita i domaćina takmičenja ekipu Radničkog.
Zvezda kosarka.jpg
Sve ovo ipak ne znači ništa. Ovaj „večiti derbi" nema favorita, tako da će verovatno i ovaj meč na kraju odlučivati jedna lopta.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger