Headlines News :
Home » , , » Razočarani zbog poraza (VIDEO)

Razočarani zbog poraza (VIDEO)

Written By maxtv on недеља, 10. фебруар 2013. | 19:20

Selektor FED kup reprezentacije Srbije Dejan Vranješ i reprezentativke žale zbog poraza od Slovačke. Žao mi je što sav trud i žrtve igračica nisu dali očekivane rezultate. Hvala devojkama na divnoj nedelji i profesionalnom odnosu koji su pokazale. Ostaje nam da sačekamo sledeći žreb, da probamo da ostanemo u najjačoj grupi FED kupa, rekao je Vranješ.
Slovačka se plasirala u polufinale Svetske grupe Fed kupa pošto je danas u Nišu savladala Srbiju sa 3:1.
Teniserka Srbije Vesna Dolonc nije uspela da se suprotstavi Danijeli Hantuhovoj u četvrtom meču i izgubila je sa 0:2 (3:6, 2:6). Meč je trajao jedan sat i 16 minuta.
Dolonc je u prvom setu pružila bolji otpor nekada petoj teniserki sveta, ali je bilo očigledno da će iskustvo 30-godišnje Hantuhove odlučiti pobednika. Ranije danas Bojana Jovanovski je izgubila od Jane Čepelkove sa 1:2.  Nakon dogovora dva trenera, odlučeno je da se dubl meč, nAravno bez iakkvog rezultatskog značaja, i ne odigra.
Slovačka će u polufinalu igrati sa Rusijom koja je savladala Japan sa 3:2.
Selektor FED kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš rekao je da mu je žao što veliki trud njegovih igračica nije rezultirao pobedom nad Slovačkom i istakao da je sada glavni cilj da ekipa sačuva mesto u Svetskoj grupi.
„Žao mi je što sav trud i žrtve igračica nisu dali očekivane rezultate. Hvala devojkama na divnoj nedelji i profesionalnom odnosu koji su pokazale. Ostaje nam da sačekamo sledeći žreb, da probamo da ostanemo u najjačoj grupi FED kupa", rekao je Vraneš na konferenciji za novinare u Nišu.
„Niko ne može ništa da prebaci Bojani, vukla je povredu još od Australije, a samo delimično je uspela da je sanira. Ta požrtvovanost i želja da nastupi i pruži maksimum zaslužuje sve čestitke. Želim joj da se oporavi i nastavi tempom kojim je krenula ove godine", izjavio je Vraneš.
Debitantkinja u srpskom FED kup timu Vesna Dolonc pohvalila je atmosferu u ekipi i dodala da joj je žao što nije obradovala publiku trijumfom.
„Očekivala sam podršku, bila je zaista sjajna, navijači su napravili fantastičnu atmosferu. Žao mi što nisam osvojila i drugi bod za Srbiju. Naš timski duh je neverovatan. Kada ja igram, imam osećaj kao da ceo tim igra zajedno samnom", kazala je Dolonc.
Ona je dodala da je Hantuhova danas igrala sjajno i da joj nikako nije dozvoljavala da uhvati ritam.
Mečevi baraža za opstanak u Svetskoj grupi FED kupa igraju se 20. i 21. aprila.

Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger