Headlines News :
Home » , » Vidić "na kašičicu"

Vidić "na kašičicu"

Written By maxtv on уторак, 26. фебруар 2013. | 19:07


Aleks Ferguson "dozira" Vidićevu minutažu. As Junajteda još oseća bolove u kolenu ali smatra da će za dva-tri meseca biti potpuno spreman za najvažnije mečeve u finišu sezone.
Kapiten fudbalera Mančester junajteda Nemanja Vidić rekao je danas da i dalje povremeno oseća bolove u kolenu, ali da je to razumljivo posle operacije i duge pauze i da će za dva-tri meseca biti potpuno spreman.
Vidic12.jpg
Vidić: Za dva-tri meseca biću potpuno spreman
Vidić je u decembru 2011. godine na utakmici Lige šampiona protiv Bazela pokidao ligamente kolena i pauzirao je devet meseci, da bi jesenas posle samo nekoliko odigranih utakmica doživeo povredu Ahilove tetive i proveo dodatnih tri meseca van terena.
Upravo zato menadžer Junajteda Ser Aleks Ferguson sada "dozira" njegovu minutažu, sve sa ciljem da bi srpski štoper bio potpuno spreman za najvažnije mečeve u finišu sezone.
"Ponekad posle utakmice osećam bol, a ponekad ne. Mislim da je sve to normalno, ali kada budem odigrao dva-tri meseca u kontinuitetu uveren sam da će sve biti u najboljem redu", rekao je Vidić za engleske medije.
On je ove sezone odigrao 15 utakmica za Junajted i postigao jedan pogodak.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger