Headlines News :
Home » , » Pobede važnije od novca

Pobede važnije od novca

Written By maxtv on уторак, 26. фебруар 2013. | 18:43


Utakmicom protiv Javora u sredu "crveno-beli" nastavljaju takmičenje u domaćem šampionatu. "Uspeh na terenu ne meri se novcem. Želimo pobedu u trenutku kada je klub u krizi", rekao trener Janković.
Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je danas da njegovi izabranici nestrpljivo čekaju start prolećnog dela sezone i utakmicu protiv ivanjičkog Javora.
"Želimo da pobedom uđemo u prolećni deo sezone i da vratimo međusobno poverenje. Dosta smo radili na pripremema, a prijateljske utakmice to su i pokazale. Svi igrači su zdravi i spremni da se bore", izjavio Janković na konferenciji za medije na Marakani.
Jankovic-Milijas2.jpg
Pobede važnije od novca i revizije ugovora
Janković veruje da će Ivanjičani odigrati oprezno, s prvenstvenim ciljem da ostanu neporaženi na Marakani.
"Ostali su bez dva bitna igrača, izmenili su organizaciju igre, ali mi imamo sve informacije o tome. Dešavalo se i ranije da Javor odnosi bodove sa Marakane, ali to ne menja ništa. Poštujemo ih, međutim, sutra izlazimo na teren da pobedimo", poručio je Janković, dodajući da su svi svesni teške materijalne situacije u klubu.
"Najavljena revizija ugovora ne može da utiče na igrače, fokusirani smo na teren. Takođe smo svesni da se uspeh na terenu ne meri novcem. Želimo pobedu u ovom trenutku kada je Crvena zvezda u finansijskoj krizi", kazao je Janković, navodeći da kod igrača vidi napredak i na fizičkom i na psihološkom planu.
Kapiten Nenad Milijaš ponovio je da je tim dobro radio na pripremama i Turskoj i da su to pokazale i prijateljske utakmice.
"Svi smo zdravi, što je najzažnije, i sutra idemo na pobedu", poručio je Milijaš.
Utakmica između Crvene zvezde i Javora igra se sutra na Marakani od 18.30 sati.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger