Headlines News :
Home » , » Ronaldo potopio Barsu na putu do finala

Ronaldo potopio Barsu na putu do finala

Written By maxtv on уторак, 26. фебруар 2013. | 23:22


Real se plasirao u finale Kupa Kralja pošto je na gostovanju u Barseloni pobedio katalonski tim sa 3:1. Moćnu Barsu koja je ponižena na sred Kamp Noua srušili su Ronaldo sa dva, i Varan sa jednim pogotkom. Ne pamti se kada je Barsa poslednji put doživela ovako težak poraz i to na svom stadoinu.
Da li je konačno pronađen recept protiv Barselon? Imajući u vidu kako su Milan u Ligi šampiona, i Real u revanšu polufinala Kupa Kralja odigrali, izgleda da recept protiv Mesija i drugova postoji. Opet, i posle ovog meča mnogi smatraju da je moćna Barsina mašinerija samo u maloj krizi rezultata i donekle igre, i da će se brzo iz toga izvući. Ovo su teme kojima će se narednih dana baviti sportska javnost širom sveta.
Ronaldo.jpg
Jedno je sigurno, Real je na veličanstven način došao do finala Kupa Kralja pošto je u revanšu polufinala savladao Barsu sa 3:1 (prvi meč završen nerešeno 1:1). Dva gola za „galaktikose" postigao je Ronaldo, a jedan Varan. Jedini pogodak za Barsu postigao je Alba u samom finišu meča.
Barsa je na samom početku utakmice jednom pripretila preko Mesija, ali već u 12. minutu odbrana Katalonaca je kapitulirala pred Ronaldom. Portugalac  je u solo prodoru uleteo u kazneni prostor Barse, Pike ga je oborio, sudija je zasluženo svirao najstrožu kaznu koju je Ronaldo bez problema pretvorio u vođstvo.
Posle tog gola Barsa počinje da igra slično kao protiv Milana. Imali su Katalonci loptu u nogama, dolazili su do kaznenog prostora „galaktikosa", ali tu su zaustavljeni. Do kraj poluvremena viđena je tek pokoja šansa Mesija i drugova.
Ronaldo-Pike.jpg
Penal koji je skrivio Pike
I u nastavku je viđena ista slika. Katalonci su imali jalove napade i loptu u nogama, Real je bio konkretniji. Posle jedne kontre u 57. minutu pobednik meča bio je odlučen. Kontru je odlično istrčao Di Marija koji je uspeo da izađe sam pred protivnički gol. Golman Barse odbranio je njegov šut, ali lopta se odbila do Ronalda koji je bez problema drugi put zatresao mrežu.
Ni posle drugog gola Barsa nije bila ništa ubojitija. Real je savršeno odigrao taktički, svesno je prepuštao protivniku sredinu terena, koncentrisao se na kontre, dok su Barsini naleti bez problema zaustavljani.
Nakon toga sledi novi hladan tuš za navijače na Kamp Nou. Posle kornera u 68. minutu Varan je glavom zakucao loptu u mrežu za treći gol Reala. U tim trenucima na stadionu je vladao muk. Do kraja utakmice Barsa je uspela samo da ublaži težak poraz golom Đordija Albe u 89. minutu.
Barsa.jpg
Moćni Katalonci potopljeni
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger