Headlines News :
Home » , » Odložen meč BSK-Partizan

Odložen meč BSK-Partizan

Written By maxtv on уторак, 26. фебруар 2013. | 13:44


Utakmica 16. kola Jelen Super lige između BSK iz Borče i beogradskog Partizana, koja je trebalo da se igra danas s početkom u 13 sati, odložena je zbog toga što je teren natopljen vodom. Nezvanično, pomenut je 6. mart kao eventualni termin održavanja odloženog meča.
U saopštenju na sajtu Partizana navodi se da su danas u podne delegat, sudijska četvorka i predstavnici klubova su konstatovali da nema uslova za igru jer lopta nije mogla da odskoči sa natopljenog terena.
Vermezovic.jpg
Domaćini susreta iz Borče konstatovali su da nisu u mogućnosti da spreme teren za igru u roku od 24 sata pa će novi termin odigravanja biti saopšten naknadno, nakon konsultacija u Zajednici prve lige.
Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović je razočaran što je zbog kiše otkazana današnja utakmica .
"Svakako je da sam razočaran, čekali smo 86 dana na ovo... Ali, stvarno, pored svih napora koje su domaćini uložili, voda jednostavno nije imala gde da ode. Mi smo došli da igramo, ali stvarno nije bilo uslova i sudije su odlučile da se odloži", rekao je Vermezović agenciji Beta.
Vermezovic-1.jpg
"Videćemo koliko će nam ovo poremetiti planove, ali kao što sam i ranije govorio mi moramo da se prilagodimo svim uslovima. Snaći ćemo se već nekako...", istakao je trener Partizana.
Vermezović je najavio da će Partizan sutra igrati prijateljski meč protiv Balkana, a da će tu on šansu dati onim igračima koji bi igrali protiv BSK.
I trener fudbalera BSK-a Nebojša Milošević je bio razočaran odlaganjem.
Partizan-BSK.jpg
"Klub je učinio sve da osposobi teren, čuvali smo ga danima, čak nismo ni trenirali na njimu prethodnih dana već na pomoćnom, ali noćašnja kiša je to sve prouzrokovala. To nam pravi dodatni problem u daljoj organizaciji", rekao je Milošević.
On je kazao da njegov tim sada mora da se prilagodi novoj situaciji.
"Pripremali smo se za ovu utakmicu, svi igrači su bili, zdravi, sposobni i diktirali formu, tako da postoji razočarenje zbog svega toga, ali moraćemo da se prilagodimo novoj situaciji", kazao je trener BSK-a.
Partizan-BSK-1.jpg
Utakmica BSK-Partizan trebalo bi da se igra u sredu, 6. feburara.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger