Headlines News :
Home » , » "Srpski Vembli" sve izgledniji

"Srpski Vembli" sve izgledniji

Written By maxtv on уторак, 26. фебруар 2013. | 15:24


Tomislav Karadžić i regionalni direktor britanske kompanije MACE Branislav Simović poptpisali su danas u Britanskoj ambasadi u Beogradu ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji u oblasti razvoja projekta "Nacionalni stadion Srbije". Predstavljanju projekta "Nacionalni stadion" zainteresovanim investitorima prethodiće izbor mogućih lokacija za stadion, izrada studije izvodljivosti i priprema idejnog rešenja projekta.
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić i regionalni direktor britanske kompanije MACE Branislav Simović poptpisali su danas u Britanskoj ambasadi u Beogradu ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji u oblasti razvoja projekta "Nacionalni stadion Srbije".
Stara-Pazova.jpg
U skladu sa usvojenim razvojnim planom FSS je tokom prošle godine pokrenuo inicijativu za izgradnju "Nacionalnog stadiona" koji bi zadovoljio veoma stroge standarde UEFA i koji bi Srbiji otvorio mogućnost da se kandiduje za jednog od domaćina prvenstva Evrope 2020. godine, kao i za organizaciju ligaških utakmica pod pokroviteljstvom UEFA.
Tokom niza sastanaka inicijativa FSS-a je naišla na snažnu podršku Ambasade Velike Britanije i britanske kompanije MACE, koja je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti rukovođenja razvojem projekata sportske namene.
Predstavljanju projekta "Nacionalni stadion" zainteresovanim investitorima prethodiće izbor mogućih lokacija za stadion, izrada studije izvodljivosti i priprema idejnog rešenja projekta.
Rok za prijavu kandidature Srbije za jednog od domaćina evropskog prvenstva 2020. je april 2014. godine, do kada bi FSS trebalo da dostavi UEFA usvojenu studiju izvodljivosti, koncept projekta i dokaz o obezbeđenim finansijskim sredstvima.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger