Headlines News :
Home » , » U Jagodini mečevi za svetske prvake

U Jagodini mečevi za svetske prvake

Written By maxtv on среда, 27. фебруар 2013. | 15:52


Mečevi za titule prvaka sveta u kik boksu održaće se 1. marta u jagodinskoj Sportskoj hali Jasa, najavljeno je iz Kik boks kluba Palmini tigrovi iz Jagodine. Uz uvodne mečeve u muškoj i ženskoj konkurenciju, održaće se i dve borbe za titulu u disciplinama K1 i lou kik.
"Profesionalni prvaci sveta u kik boksu iz Palminih tigrova Miloš Anić i Boban Marinković boriće se protiv izazivača za odbranu svetske titule", rekao je generalni sekretar kluba Palmini tigrovi Adam Urošević na konferenciji za novinare.
Milos-Anic.jpg
U kategoriji do 60 kilograma u disciplini K1 Miloš Anić boriće se protiv Mađara Antoina Habaša, a u kategoriji do 56,4 kilograma u disciplini lou kik, Boban Marinković boksovaće protiv Mihaila Krolika iz Poljske.
Oba meča boksovaće se u pet rundi po tri minuta.
Milos-Anic-kikboks.jpg
Održaće se i četiri uvodne borbe. U kategoriji do 48kilograma za žene, Jovana Zdravković iz kluba Palmini tigrovi nastupiće protiv Milice Mirković iz Vranja. Meč će biti u tri runde po dva minuta.
U kategoriji do 54 kilograma Danijelu Bogdanoviću iz kluba Palmini tigrovi protivnik će biti Bojan Veličković iz Vladičinog Hana.
U kategoriji do 63,5 kilograma Predrag Mijajlović iz domaćeg tima boriće se protiv Miloša Cvetkovića iz Vranja, dok u kategoriji do 63,5 kilograma u disciplini K1, Aleksandar Konovalov iz kluba Palmini tigrovi boksovaće protiv Ivana Dragomirova iz kluba 011 Beograd.
Boban_Marinkovic.jpg
Početak sportske manifestacije je u 17 sati.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger