Headlines News :
Home » , , » Džejms i Vejd “pregazili” Sakramento (VIDEO)

Džejms i Vejd “pregazili” Sakramento (VIDEO)

Written By maxtv on среда, 27. фебруар 2013. | 13:43


U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige Majami je na svom terenu, tek posle dva produžetka, savladao Sakramento sa 141:129. Vatromet koševa obeležio je tandem Majamija Lebron Džejms - Dvejn Vejd koji je postigao skoro trećinu ukupnog broja poena oba tima.
Sa 40 koševa, 16 asistencija i osam skokova Džejms je apsolutno zaslužio epitet najkorisnijeg aktera utakmice (MVP). Vejd je, tek, za nijansu bio slabiji pošto je njegov učinak na ovom susretu iznosio 39 poena, osam uhvaćenih lopti i sedam pravovremenih dodavanja.


Utakmica, naravno, ne bi dobila visoku ocenu za kvalitet da i sa druge strane nije bilo pojedinaca koji su imali šta da pokažu. Markus Tornton je prednjačio među "kraljevima" sa 36 koševa, a prava logistička podrška stizala je od DeMarkusa Kazinsa (24 poena i 15 skokova) i Tajrika Evansa koji je utakmicu završio sa 26 koševa i pet ukradenih lopti.
N-Majami-Vejd.jpg
Do pobede u produžetku stigao je i Finiks, savladavši Minesotu sa 84:83. Junak utakmice u Arizoni bio je Marčin Gortat koji je poenima u poslednjim trenucima susreta omogućio svom timu pravo na nadu u dodatnih pet minuta.
N-Indijana.jpg
Gortat, Markif Moris i Vesli Džonson bili su najefikasniji u redovima Finiksa sa po 14 koševa, dok su Derik Vilijams i Nikola Peković bili najistaknutiji pojedinci Minesote. Vilijams je meč završio sa 21 poenom i 12 skokova, dok je bivši centar beogradskog Partizana ostvario još jedan "dabl-dabl" učinak, pošto je uz 18 koševa imao i 12 uhvaćenih lopti.
N-Dalas.jpg
Rezultati:
Filadelfija - Orlando 84:98
Indijana - Golden Stejt 108:97
Majami - Sakramento 141:129 (dva produžetka)
Čikago - Klivlend 98:101
Nju Orleans - Bruklin 97:101
Dalas - Milvoki 90:95
Finiks - Minesota 84:83 (praodužetak)
L.A. Klipers - Šarlot 106:84
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger