Headlines News :
Home » , » Kolašinac očekuje finale

Kolašinac očekuje finale

Written By maxtv on среда, 27. фебруар 2013. | 21:30


Asmir Kolašinac sa optimizmom očekuje start Dvoranskog prvenstva Evrope, izrazivši uverenje da će se svakako naći u finalu bacanja kugle.
Reprezentativac Srbije u atletici Asmir Kolašinac rekao je da sa optimizmom očekuje start Dvoranskog prvenstva Evrope, izrazivši uverenje da će se svakako naći u finalu bacanja kugle.
Kolašinac je naveo da su utisci iz švedskog grada Geteborga uglavnom lepi, a da su takmičari smešteni u hotelu u okviru kojeg je veliku tržni centar u kome će sutra imati kvalifikacije.
kolasinac1.jpg
Kolašinac: Očekujem plasman u finale, a posle šta bude
"U sastavu ovog kompleksa je i dvorana u kojoj će se održati Evropsko prvenstvo.To je olakšavajuća okolnost, jer ne moramo nigde da idemo iz hotela. S obzirom na to da se kvalifikacije prvi put održavaju na ovakav način, izvan stadiona, sa željom da se ta disciplina što više približi stanovnicima i gledaocima Švedske, biće jako interesantno i jedva čekam da počne. Očekujem svakako da se nađem u finalu, a onda šta bog da", izjavio je Kolašinac, a prenosi Atletski savez Srbije.
Skakačica u dalj Ivana Španović, sa trenerom Goranom Obradovićem, višebojac Mihail Dudaš, sa trenerom Feđom Kamasijem i "srednjeprugaš" Goran Nava danas će se pridružiti najboljem srpskom bacaču kugle.
Evropski šampionat u Geteborgu održaće se od 1. do 3. februara u hali "Skandinavijum".
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger