Headlines News :
Home » , » Porazi Zvezde, Voše i Partizana

Porazi Zvezde, Voše i Partizana

Written By maxtv on среда, 27. фебруар 2013. | 23:05


Crvena zvezda poražena u Dubrovniku od Juga 5:10 (2:2, 2:3, 0:3, 1:3), u poslednjem kolu takmičenja u Grupi B Lige šampiona. Oba tima ranije obezbedila plasman u osminu finala. Vojvodina izgubila od Breše i završila učešće u eliti. Partizan poražen sa 9:7 na gostovanju protiv Galatasaraja.
Vaterpolisti Crvene zvezde izgubili su večeras u Dubrovniku od ekipe domaćeg Juga sa 10:5 (2:2, 3:2, 3:0, 2:1), u poslednjem 10. kolu B grupe Lige šampiona.
Vkcz12.jpg
Meč je bio bez rezultatskog značaja pošto su oba tima ranije obezbedila plasman u osminu finala, Jug sa prve, a Crvena zvezda sa druge pozicije u grupi.
Golove za crveno-bele postigli su Prlainović i Vapenski po dva i Avramović, a za domaćina Ivović pet, Janović tri, Bušlje i Dobud.
Vaterpolisti Vojvodine izgubili su u Novom Sadu od italijanske Breše sa 7:9 (1:1, 2:3, 2:1, 2:4), u poslednjemm meču Grupe C Lige šampiona i tako završili učešće u ovom takmičenju.
VKVojvodina1.jpg
Vojvodina je imala šansu da pobedi, jer je krajem treće četvrtine vodila sa 5:4 i zatim sa 6:5, ali su gosti iskoristili situacije kada su imali igrača više i preokrenuli rezultat u svoju korist.
Golove za Vojvodinu postigli su Vuksanović 2, Geratović, Ubović, Miličić, Vasić i Njegovan, a za Brešu Prešuti i Elez po 3, Nora, Đorđi i Lončar.
Ni "crno-beli" se nisu večeras dobro proveli. Vaterpolisti Partizana poraženio su na gostovanju protiv Galatasaraja sa 9:7, po četvrtinama 4:1, 2:3, 1:3, 0:2.
Partizan je posle ovog poraza ostao na drugom mestu grupe D sa 13 bodova, tri manje od vodećeg Segeda.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger