Headlines News :
Home » , » Samo da budemo zdrave

Samo da budemo zdrave

Written By maxtv on среда, 13. фебруар 2013. | 14:49


Srpska teniserka Bojana Jovanovski smatra da će Nemačke biti veoma težak protivnik u borbi za opstanak u Svetskoj grupi FED kupa, ali da je najvažnije da igračice tada budu zdrave.
"Nakon svih problema koje smo imali protiv Slovačke, na prvom mestu bih želela da meč protiv Nemica dočekamo potpuno zdrave i fizički pripremljene. Nakon prošlogodišnjeg uspeha i plasmana u finale, biće izuzetno teško igrati za opstanak. Ipak, to je jedini put ka novom velikom rezultatu koji možemo da napravimo u 2014. godini", kazala je Jovanovski.
Dejan-Vranes-i-Bojana-J.jpg
Ona je prošlog vikenda, uprkos povredi leđa, predvodila Srbiju protiv Slovačka u Nišu, ali je taj duel prvog kola Svetske grupe domaća selekcija izgubila.
"U Nemačkoj ćemo se truditi da igramo poen po poen i strpljivo dođemo do pobede koja bi nas ostavila u društvu najboljih. Sigurna sam da u Nemačkoj nećemo biti same već da ćemo imati podršku naših ljudi koji tamo žive. Biće to lepa prilika da zajedno predstavimo Srbiju u najlepšem svetlu", zaključila je Jovanovski.
Duel baraža za opstanak u Svetskoj grupi igraće se 20. i 21. aprila u Nemačkoj.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger