Headlines News :
Home » , » Policija (ne) optužuje „grobare"

Policija (ne) optužuje „grobare"

Written By maxtv on среда, 13. фебруар 2013. | 18:35


Načelnik Policijske uprave Kragujevca Ivan Đorović demantovao je da je policija izdala saopštenje u kojem se navodi da su navijači Partizana započeli incident na finalu Kupa Radivoja Koraća, posle kojeg je meč prekinut.
Kontroverzna utakmica finala Kupa Radivoja Koraća, koja je počela u nedelju, a završila se u ponedeljak, još uvek je tema broj jedan. Mediji su prvo preneli da je Policijska uprava Kragujevca izdala saopštenje u kojem navodi da su navijači Partizana izazvali incident, ali to je danas demantovano.
Neredi Kragujevac.jpg
PU Kragujevac nije davao zvanična saopštenja
Načelnik kragujevačke policije Ivan Đorović rekao je za SOS kanal da njegov kabinet nije izdao nikakvo zvanično saopštenje.
"Policijska uprava Kragujevca nije izdala nikakvo saopštenje o tome ko je inicirao incident i ko je kriv, kao što su mediji objavili. To će zajednički uraditi Policijska uprava, tužilaštvo i Žandarmerija, a potom će javnost biti obaveštena", rekao je Đorović.
Zbog nereda navijača na finalu Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde i Partizana koji se igrao u hali „Jezero" u nedelju uveče, utakmica je prekinuta u trećoj četvrtini i nastavljena je dan kasnije u praznoj dvorani.
U prvi mah, mediji su preneli navodno policijsko saopštenje da su za početak nereda krivi navijači Partizana.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger