Headlines News :
Home » » Nerešeno posle prvog dana

Nerešeno posle prvog dana

Written By maxtv on субота, 9. фебруар 2013. | 19:08


Posle prvog dana borbe u Fed kupu, rezultat između Srbije i Slovačke je 1:1. Danijela Hantuhova sa 2:0 savladala Bojanu Jovanovski, dok je Dominika Cibulkova zbog povrede predala meč Vesni Dolonc. Takmičenje se nastavlja u nedelju kada su na programu još dva singla i jedan dubl meč.
18.20 - Neverovatan završtek meča u Nišu. Cibulkova servirala za meč, ali doživela povredu desnog lista, pa je morala da preda meč Vesni Dolonc.
Dolonc.jpg
17.33 - Ponovo brejk, ovoga puta Slovakinje. 
17.25 - Još jedan brejk Doloncove, nakon vrlo iscrpljujućeg seta. Srpska teniserka sada vodi sa 3:2. 
17.19 - Novim brejkom Dominika Cibulkova poravnjava rezultat u drugom setu (2:2). 
17.04 - Vesna Dolonc i ovaj, drugi set, otvara oduzimanjem servisa svoje protivnice. 
16.58 - Vesna Dolonc nije uspela da zadrži svoj servis kada je to bilo najvažnije, i na kraju je još jednim izgubljenim servisom izgubila i prvi set.
Cibulkova.jpg
16.47 - Vesna Dolonc je odigrala vrlo dobar deveti gem i brejkom, svojim drugim u setu, ponovo je vratila neizvesnost u prvi set. 
16.38 - Cibulkova dolazi do još jednog brejka i sada servira za osvajanje prvog seta. 
16.29 - Dominika Cibulkova uspela je da iskoristi trenutke nešto slabije i dekoncentrisanije igre Vesne Dolonce, i da brejkom poravna rezultat. 
16.06 - Prvi gem i prvi brejk za Vesnu Dolonc. Dobar početak novopečene srpske reprezentativke. 
16.02 - Vesna Dolonc će pokušati da donese prvi bod Srbiji u okršaju sa Slovačkom. Njena protivnica, i ipak veliki favorit, biće Dominika Cibulkova. 
15.31 - Danijela Hantuhova pobedila je u prvom singlu duela sa Srbijom. Slovakinja je bila bolja od povređene Jovanovske, što odnos direktnih poena i neiznuđenih grešaka najbolje pokazuje.
Hantuhova.jpg
15.14 - Slovakinja sada ima dva brejka prednosti i idealnu poziciju da trijumfuje u ovom susretu 
15.05 - Danijela Hantuhova ponovo osvaja servis Bojane Jovanovske, ovoga puta u prvom gemu drugog seta. 
15.02 - Počeo drugi set prvog meča Svetske grupe Fed kupa između Srbije i Slovačke. Slovačka, za koju igra Danijela Hantuhova, vodi sa 1:0. 
15.00 - Danijela Hantuhova uspela je da osvoji prvi set rezultatom 7:5.
Jovanovski-Vranes.jpg
14.55 - Danijela Hantuhova ne samo da je uspela da izbori 5:5, nego je odmah potom osvojila, po drugi put u setu, servis srpske teniserke i sada ima idealnu priliku da osvoji prvi set.  
14.43 - Nakon uvodnih nesgurnosti pri servisu, obe teniserke servirale su mnogo bolje i u narednih šest gemova obe su sačuvale svoj servis. Zato upravo sada Slovakinja servira servira za ostanak u prvom setu. 
14.14 - Slovačka teniserka iskoristila je nekoliko nesigurnosti Jovanovske i uspela je da osvoji njen servis. 
14.11 - Već prvi servis gem Danijele Hantuhove pripao je srpskoj teniserki. Svakako početak koji obećava kada je u pitanju Bojana Jovanovska. 
14.01 - Počeo prvi meč u okviru duela prvog kola Svetske grupe Fed kupa između Srbije i Slovačke. Servira Bojana Jovanovska.
Posle prvog dana borbe u prvom kolu Svetske grupe Fed kupa, rezultat između teniskih reprezentacija Srbije i Slovačke je 1:1.
Izjednačujući poen Srbiji donela je Vesna Dolonc nakon što je Danijela Cibulkova predala drugi sing meč zbog povrede pri vođstvu od 6:4, 5:4.
Prethodno je u prvom singl meču Danijela Hantuhova pobedila Bojanu Jovanovski sa 7:5, 6:2.
fed cup.jpg
Susret između Srbije i Slovačke nastavlja se sutra. Od 12 sati igraju Jovanovski - Cibulkova, potom sledi duel Dolonc - Hantuhova i meč dublova Dolonc/Aleksandra Krunić - Magdalena Ribarikova/Jana Čepelova.

Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger