Headlines News :
Home » » Bitke za finale

Bitke za finale

Written By maxtv on субота, 9. фебруар 2013. | 15:20


Kragujevac je na nogama. Karte rasprodate danima uoči polufinalnog okršaja domaćeg Radničkog i Crvene zvezde. Meč dve ekipe sa podjednakim ambicijama da osvoje "Žućkov trofej" počinje u 21 čas. OD 17 časova, branilac titule Partizan igra protiv nimalo naivne Mega Vizure. Promene rezultat pratite na našem internet portalu.
Kragujevac je ovih dana prestonica srpske košarke. Nakon uvodnih četvrfinalnih mečeva, danas su na programu dva polufinala Kupa Radivoja Koraća.
KRK P.jpg
Od 17 časova u dvorani Jezero sastaju se košarkaši Partizana, branioci titule, i zemunske Mega Vizure. Četiri sata kasnije igra se i meč za koji su karte već danima rasprodate - Radnički igra protiv Crvene zvezde.
Veliko finale na programu je u nedelju, sa početkom u 21 čas.
KRK M.jpg
Crno-beli su u četvrtak obezbedili mesto među četiri najbolja tima rutinskom pobedom nad užičkom Slobodom rezultatom 73:50, dok je Mega u dramatičnom meču bila bolja od ekipe Vršca sa 82:79.
Trener Partizana Duško Vujošević nekoliko puta je istakao da večerašnji protivnik zaslužuje poštovanje. U dresu ekipe iz Zemuna igra i bivši košarkaš srpskog šampiona Novica Veličković, koji se upravo u četvrtak vratio na teren posle višemesečne pauze.
KRK Z.jpg
Drugo polufinale je veliki derbi dve ekipe koje se takmiče u regionalnoj ABA ligi. Crvena zvezda Telekom je u četvrtfinalu bila dosta sigurna protiv Vojvodine, drugoplasirane ekipe Superlige Srbije, sa 97:72.
Radnički je ranije u petak pobedio ekipu Metalca sa ubedljivih 93:60. Trener crveno-belih Vlada Vukoičić ulogu favorita nekoliko puta je prepustio domaćinu.
KRK R.jpg
Ove ekipe već su se sastajale ove sezone, naravno u Jadranskoj ligi, i beogradski tim je slavio u Pioniru rezultatom 82:73.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger