Headlines News :
Home » , » Dolonc junakinja Srbije

Dolonc junakinja Srbije

Written By maxtv on субота, 9. фебруар 2013. | 20:15


Vesna Dolonc pokazala da će biti veliko pojačanje za reprezentaciju Srbije, izjavio selektor Dejan Vraneš. Žao mi je što se Cibulkova povredila, nadam se da nije ništa ozbiljno, rekla Vesna Dolonc, koja je donela izjednačenje našoj reprezentaciji.
Selektor FED kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš rekao je danas da je Vesna Dolonc pokazala da će biti veliko pojačanje za ekipu, iako, kako je istakao, niko ne voli da dođe do trijumfa posle predaje rivala.
Vesna-Dolonc.jpg
"Niko od nas ne voli kada se meč završi na ovaj način, ali čestitao bih Vesni Dolonc na velikoj borbenosti, pokazala da je veliko pojačanje za naš tim. Mislim da grčevi koji su uhvatili Cibulkovu nisu nimalo slučajni. Vesna je svojom borbenošću u velikoj meri dovela do ovakvog stanja Cibulkove. Nadamo se da će se oporaviti, žao nam je", rekao je Vraneš na konferenciji za novinare u Nišu.
Debitantkinja u FED kup reprezentaciji Srbije Vesna Dolonc rekla je večeras da se oseća sjajno zbog prvog nastupa u držanom timu i da joj je cela ekipa pomogla da sa velikim samopouzdanjem uđe u meč protiv Slovakinje Dominike Cibulkove.
"Bio je ovo težak meč, moj prvi za Srbiju. Atmosfera je bila odlična, potpuno drugačija kada igrate za reprezentaciju. Mnogo mi se dopada ovaj osećaj. Hvala navijačima na podršci, bili su sjajni. Cela ekipa mi je pomogla i podigla mi samopouzdanje", rekla je Dolonc na konferenciji za novinare.
Ona se novinarima prvo obratila na engleskom, a potom na srpskom.
"Naporno sam radila za svaki poen i borila se. Ponekad se desi da imate više sreće od protivnice, ali mislim da sam je zaslužila. Žao mi je što se Cibulkova povredila, nadam se da nije ništa ozbiljno", navela je devojka rođena u Moskvi.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger