Headlines News :
Home » , » Mančester Junajted u četvrtfinalu FA kupa

Mančester Junajted u četvrtfinalu FA kupa

Written By maxtv on уторак, 19. фебруар 2013. | 10:33


Fudbaleri Mančester Junajteda plasirali su se u četvrtfinale engleskog FA kupa pošto su kod kuće, u osmini finala, savladali ekipu Redinga sa 2:1.Pobedu osigurala odlična odbrana koju je, posle duže pauze, ponovo odlično predvodio Nemanja Vidić.
Teže nego što se očekivalo favorizovani domaćin se probio među osam najboljih. Posle jalove nadmoći u prvom poluvremenu otpor gostiju srušen je pola sata nakon odmora, a vođstvo je doneo rezervista Nani.
Mancester-5.jpg
Ernandes je nešto kasnije povećao na 2:0, međutim, uporni gosti nisu se predavali. Reding je smanjio prednost Junajteda na 2:1 i potom u dramatičnoj završnici imao inicijativu, pa umalo nije izjednačio.
Ipak, odbrana Junajteda je odolela, ohrabrena povratkom srpskog defanzivca Nemanje Vidića, pa su navijači na Old Trafordu proslavili novu pobedu svojih ljubimaca.Nemanja Vidić je u jednom žestokom duelu zadobio naprslinu kože iznad leve obrve i korena nosa, ali se sve završilo bez većih posledica po srpskog internacionalca.
Nemanja-Vidic.jpg
Mančester Junajted je sa 11 trofeja rekorder FA kupa, ali u tom takmičenju nije slavio još od 2004. godine. Njegov naredni protivnik biće pobednik meča Midlzbro-Čelsi.
Mančester Junajted - Reding 2:1 (Nani 69, Ernandes 72 - Mekanuf 81)
Parovi četvrtfinala: Oldam ili Everton - Vigan, Mančester Siti - Barnsli, Mančester Junajted - Midlzbro ili Čelsi i Milvol - Blekburn.
Mancester-4.jpg
Utakmice su na programu 9. i 10. marta.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger