Headlines News :
Home » , » Janković spreman za povratak

Janković spreman za povratak

Written By maxtv on уторак, 19. фебруар 2013. | 12:16


Kapiten fudbalera Đenove Boško Janković rekao je da je spreman za povratak na teren posle dvomesečne pauze zbog povrede prepona i da se nada skorom povratku u tim. Janković se oporavljao nešto duže nego što je bilo planirano, a objasnio je da nije želeo da rizikuje novu povredu.
"Nisam hteo da forsiram da se što pre vratim, hteli smo da se upala potpuno smiri, jer je bol u preponama vrlo nezgodan. Završio sam sa treninzima u kojima sam radio isključivo na sticanju fizičke kondicije i od srede krećem da treniram sa ekipom. Došlo je vreme da se vratim na teren", kazao je srpski internacionalac.
Bosko-Jankovic-2.jpg
On očekuje da bi mogao da se vrati u prvi tim Đenove već na utakmici sa njegovim bivšim klubom Palermom, koja je na programu u subotu.
"Vrlo je moguće da ću da zaigram sada za vikend, ali ništa još nije definitivno", zaključio je Janković.
Đenova je neko vreme provela u zoni ispadanja, ali su rezultati popravljeni dolaskom novog trenera Davidea Balardinija.
"Trener je iskusan i dobro poznaje Đenovu, kao i sam ambijent ovde. Ekipa je mnogo bolja, pogotovo u defanzivi. Kupili smo nekoliko kvalitetnih igrača tako da se očigledno vidi napredak i verujem u bolje proleće", zaključio je Janković.
Bosko-Jankovic-1.jpg
Đenova je u nedelju pobedila Udineze sa 1:0 i posle 25 odigranih kola italijanske Serije A ima četiri boda više od Sijene, najbližeg pratioca iz zone ispadanja.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger