Headlines News :
Home » , » CSKA nadigrao Pao, Efes bolji od Reala

CSKA nadigrao Pao, Efes bolji od Reala

Written By maxtv on четвртак, 14. фебруар 2013. | 22:58


Košarkaši Unikahe pobedili su na gostovanju u Berlinu Albu sa 67:65, dok je Barselona slavila u gostima protiv Makabija sa 82:77. CSKA savladao Panatenaikos sa 86:69. Žalgiris bolji od Banberga posle produžetka 88:87, Anadolu Efes slavio protiv Reala 74:72, u utakmicama sedmog kola druge faze Evrolige.
CSKA je tako upisao petu pobedu u najjačem evropskom košarkaškom takmičenju, dok je Panatinaikos zabeležio treći poraz. Ekipu CSKA do pobede je predvodio košarkaš iz Srbije Miloš Teodosić sa 20 poena, sedam asistencija i četiri skoka, Vladimir Micov je ubacio 10, a Nenad Krstić osam. Kod gostiju istakao se Jonas Mačijulis sa 15 poena, a Džejms Gist imao je "dabl-dabl" učinak od 12 koševa i 10 skokova.
CSKA-PAO2.jpg
Ekipa CSKA je tokom celog meča imala prednost i tako nakon dva poraza u Evroligi zabeležila pobedu veoma bitnu za plasman u naredni krug.
Alba-Unikaha2.jpg
Unikaha je trojkom Markusa Vilijamsa pet sekundi pre kraja meča došla do treće pobede u Grupi E Evrolige, a najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Krunoslav Simon sa 12 poena. Fran Vaskes je ubacio 11 poena, dok su Vilijams i Erl Kalovej dodali po 10, a Kosta Perovic ubacio je devet koševa i imao dva skoka.
U ekipi Šaše Obradovića najefikasniji bio je Dion Tompson sa 16 poena, a isti učinak imao je Nihad Đedović. Alba posle ovog poraza imas učinak od jedne pobede iz sedam mečeva, dok Unikaha ima tri pobede iz isto toliko utakmica.
Makabi-Barselona2.jpg
Barselona je u uzbudljivoj završnici meča u Tel Avivu uspela da izađe kao pobednik i tako zabeležio šesti trijumf u elitnom košarkaškom takmičenju. U ekipi Barselone istakao se Ante Tomić sa 18 poena, dok su Šarunas Jasikevičius i Huan karlos Navaro dodali po 14. Kod domaćina najbolji je bio Riki Hikman sa 19 poena, a Šon Džejms
ubacio je 16.
Makabiju je je ovo bio peti poraz iz sedam mečeva i sada zauzimaju šesto mesto, dok je Barselona vodeća sa šest pobeda i jednim porazom u Grupi F.
Efes-Real1.jpg
U preostale dve utakmice današnjeg programa Evrolige Žalgiris je kao gost posle produžetka savladao Bamberg rezultatom 88:87. Anadolu Efes je na svom terenu bio bolji od Real Madrida sa 74:72.
Bamberg-Zalgiris1.jpg
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger