Headlines News :
Home » , » "Orlovi" svađaju Srnu i Šukera

"Orlovi" svađaju Srnu i Šukera

Written By maxtv on четвртак, 14. фебруар 2013. | 11:42


Samo Srbija može da napuni Maksimir, to je jasno, a pomama za kartama je uzrok za, kako prenosi "Jutarnji list", svađu između predsednika hrvatskog Saveza i kapitena reprezentacije Darija Srne. Fudbaler, nakon što mu je rečeno da reprezentativci neće dobiti karata koliko žele za veliki martovski derbi, odbrusio Šukeru: "Onda se ti skini i istrči protiv Srbije!".
Do utakmice Srbije i Hrvatske ostalo je još nešto više od mesec dana, a atmosfera u oba tabora je naelektisana kao da se meč igra sutra.
Srna.jpg
Interesovanje za ovaj meč u Hrvatskoj je toliko da će, prvi put posle mnogo vremena, Maksimir biti uspunjen do poslednjeg mesta.
Kako prenosi Jutarnji list, upravo su se oko karata sporečkali predsednik ondašnjeg Saveza Davor Šuker i kapiten nacionalnog tima Dario Srna.
Srna je direktno upitao Šukera koliko će karata pripasti svakom od reprezentativaca, na šta mu je ovaj odgovorio, ne previše ljubazno ako je suditi po svedočenjima očevidaca, da će jedva moći da uvedu članove najuže porodice.
Suker.jpg
Koliko je to pogodilo dugogodišnjeg igrača Šahtjora najbolje pokazuje njegov odgovor.
„Onda se ti skini i istrči na teren protiv Srbije!", rekao mu je Srna i tako, čini se, uneo blagi nemir u nacionalni tim i njegovo neposredno okruženje.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger